Povestea #ceamaitarevara merge mai departe

Dacă vara trecută a fost #ceamaitarevara, cea care urmează n-are cum să fie mai prejos și cred că e timpul să-mi pun deja câteva activități în calendar. Dacă v-ați gândit la festivaluri nu pot să vă spun decât că ați avut dreptate.

Untold | SummerWell | Neversea | Noise


Untold (2-5 august 2018 )

Anul trecut la Untold a fost magic, am spus-o și aici.

Partea și mai faină e că pe lângă festival am participat și la Bloggers Lan Party (un eveniment dedicat bloggerilor/vlogerilorsi fanilor acestora) și de data asta nu am pierdut la toate jocurile, ba chiar am luat locul I la Guitar Hero.

Dar destul despre anul trecut.

Abia aștept ediția de anul acesta mai ales că l-am ratat pe Armin van Buuren anul trecut și trebuie să mă revanșez de data asta. Pe lângă el mai sunt multe nume care vor fi anunțate, dar Steve Aoki și Dub Fx au fost deja confirmați, iar motivele astea îmi ajung încât să vreau și vara asta la Untold. Articolul despre line-up e aici.


SummerWell (11-12 august 2018 )

E un festival pe care nu trebuie să-l ratezi mai ales dacă n-ai multe zile de concediu și nu vrei să dai banii și pe cazare. SummerWell e aproape de București, dar cu toate astea, vei simți cele două zile ca pe un city break. În ceea ce privește muzica, trebuie să vă spun că pe scenă va urca Sofi Tukker și am o obsesie de câteva săptămâni cu melodia ei, Best Friend.

Și dacă asta nu v-a convins, Cigarettes After Sex și Bastille sigur o vor face.


Neversea (5-8 iulie 2018)

Spuneam mai sus de Dub Fx. Ei bine, Neversea 2017 e locul unde l-am văzut pentru prima dată live și trebuie să recunosc că mi-ar plăcea să mă întorc și vara asta pe plaja din Constanța.

Anul trecut a fost the place to be pentru un weekend și mi-am împărțit timpul între plajă pe timpul zilei și scene odată ce se lăsa întunericul. Cât despre somn, am avut destul timp când am ajuns acasă. Am scris despre line-up aici


Noise (30 iunie – 1 iulie 2018)

Noise este un festival aflat la prima ediție care va avea loc în Poiana Brașov și accentul va fi pus pe muzica tehno, drum și bass. Printre numele pe care aștept să le văd la festival sunt Gojira și Planeta H, dar despre line-up am scris aici

Printre motivele pentru care merită să participi este faptul că ai ocazia de a vedea un festival aflat la prima ediție și să-l vezi cum evoluează.


Prin București cred că ne vedem pe la Underval, Creative Fest și Green Sounds.

În altă ordine de idei, voiam să vă anunț că am făcut un Instagram dedicat fotografiei de concert pe care voi posta, cu #ceamaitarevara si #stagepixels. Asta pe lângă mariuscalinro.

 

A post shared by Stage Pixels (@stagepixels) on

Ne auzim si vara viitoare cu #ceamaitarevara 😀

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

3 comentarii la „Povestea #ceamaitarevara merge mai departe”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.