Fotograf, blogger și absolvent de SNSPA (Comunicare și Relații Publice).

Pe planetă din 30 noiembrie 1993, online de prin anii 2000 și pe blog din august 2016.

Îmi plac filmele si serialele bune și nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un festival sau la un concert bun.

Am patru conturi de Instagram (mariuscalinro, stagepixels, myphonedidthis, bucharestjournal) și mulți ar spune că m-am lovit cu capul de ceva când le-am făcut pe toate.

Ce o să găsești pe Marius Călin .ro?

Scriu articole în care îmi exprim părerea despre anumite subiecte, cronici de filme, travel, evenimente, festivaluri, dar vei găsi și multe lucruri de fotografie (tips and tricks / reviews). Am un wishlist destul de lung unde încă adun dorințe, dar în fiecare zi fac tot ce pot ca să le realizez cât mai repede.

Poți să mă ajuți să continui ceea ce fac prin câteva lucruri simple care pe tine nu te costă nimic:
Semnalează-mi greșelile pe care le găsesti în articole pentru a le putea corecta.
Sharing is caring, așa se spune. Dacă îți place un articol și nu vrei să-l ții doar pentru tine, îi poți da un share pe Facebook, Twitter sau Google+ sau îi poți trimite link-ul unui prieten.
– Probabil o să gasesti pe blog câteva link-uri de afiliere cum ar fi acesta de la F64, ideea e că dacă tu cumperi un produs prin intermediu acestor link-uri, prețul rămâne același, dar eu primesc undeva între 3% (în cazul de față) și 10% din valoarea produsului.

Contact:

Dacă reprezinți o agenție de publicitate sau ai o propunere de colaborare, [email protected] este adresa de mail unde îmi poți scrie și promit să revin cu un răspuns cât de repede pot.

marius calin la vulcanii noroiosi bali