Pasionat de fotografieblogger și absolvent de SNSPA (Comunicare și Relații Publice). Pe aici din 30 noiembrie 1993, online de prin anii 2000 și pe blog din august 2016.

Îmi plac filmele, serialele bune și nu ratez nici o ocazie de a cunoaște oameni noi sau de a merge la un festival sau la un concert bun.

Pasiunea pentru fotografie a atras după ea și două conturi de Instagram (mariuscalinrobucharestjournal) pe care încerc să postez cât de des pot.

Ce o să găsești pe MariusCălin.ro? Articole despre ce am mai făcut, despre locurile prin care am mai fost, despre festivalurile care îmi plac, dar și păreri despre anumite subiecte.

Contact:

Dacă reprezinți o agenție de publicitate sau ai o propunere de colaborare, [email protected] este adresa de mail unde îmi poți scrie și promit să revin cu un răspuns cât de repede pot.

Proiecte personale:

bucharestjournal logo
Bucharest Journal a apărut din dorința de a oferi informații cu privire la evenimentele culturale și de entertainment din București, dar și accesul la o colecție de locuri frumoase din oraș.

calculatorescu logo
Calculatorescu a apărut datorită pasiunii pentru tehnologie. Aici scriu articole despre noutățile din tech, tutoriale, sfaturi, dar fac și review-uri gadget-urilor pe care le testez.

Poți să mă ajuți să continui ceea ce fac prin câteva lucruri simple care pe tine nu te costă nimic:

  •  Semnalează-mi greșelile pe care le găsești în articole pentru a le putea corecta.
  •  Sharing is caring, așa se spune. Dacă îți place un articol și nu vrei să-l ții doar pentru tine, îi poți da un share pe Facebook, Twitter sau Google+ sau îi poți trimite link-ul unui prieten.
  • Probabil o să gasesti pe blog câteva link-uri de afiliere cum ar fi acesta de la F64, ideea e că dacă tu cumperi un produs prin intermediu acestor link-uri, prețul rămâne același, dar eu primesc undeva între 3% (în cazul de față) și 10% din valoarea produsului.