Untold | line-up 2018 (2-5 august)

După experiența Untold 2017 abia aștept să mă întorc pe Cluj Arena la Untold 2018 pentru a-i vedea și revedea, printre alții, pe Steve Aoki, Armin van Buuren, The Chainsmoker, Tiesto și Dub Fx. Anul trecut festivalul a fost fix ce am avut nevoie pentru ca experiența #ceamaitarevara sa fie fix ceea ce trebuie. Acum cred că o să o numesc #ceamaitarevara 2.0, dar adevărul este că fiecare vară devine mai bine ca precedenta și lucrul ăsta nu face decât să mă bucure. Festivalurile din România se dezvoltă foarte mult, iar eu ajung să văd trupe la care doar visam cu ani în urmă.

Untold | line-up 2018

Primii artiști anunțați de la Untold 2018 sunt: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, AlessoDimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loko Dice, Nina Kraviz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia (DJ Set), Pendulum (DJ Set), Wilkinson (DJ Set), alte nume urmând să fie anunțate în curând.

Runda a doua de confirmări: The Chainsmoker, Jason Derulo,  Tiesto, Don Diablo, Tujamo, Fedde Le Grand, KSHMR, Danny Avilla, The Asteroid Galaxy Tour, Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore și The Glitch Mob (DJ Set).

The Black Eyed Peas la UNTOLD, Now you know where the love is.

*Bilete găsiți aici, cu 449 lei + taxe.

Despre festivalurile la care vreau să merg vara asta am scris aici.

P.S. pe lângă instagramul personal, la vară voi posta fotografii (unele făcute chiar și cu telefonul mobil) și pe cel dedicat concertelor și festivalurilor.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.