Neversea 2018 | line-up (5-8 iulie)

Au fost anunțate primele nume de la Neversea 2018 și deja îmi place ce văd. Spuneam în multe dintre articolele mele precedente că, alături de Untold, Neversea este unul dintre festivalurile mele preferate și mi-aș dori ca în fiecare an să ajung în Constanța pentru a participa la el.

Cu siguranță că nu vor fi singurele festivaluri la care voi încerca să ajung vară de vară, dar pot spune că, alături de SummerWell, acestea fac un trio excelent.

Ca om crescut în București văd SummerWell ca pe un city break bine meritat în mijlocul verilor calde, iar Neversea și Untold ca pe două mini vacanțe. Una la malul mării, iar cealaltă în Cluj, oraș pe care abia am început să-l descopăr și m-a impresionat încă de prima dată când am ajuns pe acolo.

1ST ARTIST ANNOUNCEMENT @ NEVERSEA 2018

📢 1ST ARTIST ANNOUNCEMENT
🏖The #NEVERSEA 2018 journey starts today!
✅18 now + many more to come!
💜Who’s your favorite?

Posted by Neversea on Tuesday, 13 March 2018

Line-up Neversea 2018

Primii artiști anunțați de la Neversea 2018 sunt: The Script, John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell & Ingrosso, Hardwell, Steve AngelloAlan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz, Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Dub FX, Modestep, Noisia DJ Set, Pendulum DJ Set, alte nume urmând să fie anunțate în curând. *Line-up-ul complet este în fotografia de mai jos.

Lineup-ul ăsta arată din ce în ce mai bine. Armin, Paraziții și Grasu XXL pe mine m-au convins deja.

*Bilete găsiți aici, cu 449 lei + taxe. (în momentul scrierii articolului)

Vezi povestea Neversea 2017.

Despre festivalurile la care vreau să merg vara asta am scris aici.

Line-up complet

neversea lineup

P.S. pe lângă instagramul personal, la vară voi posta fotografii (unele făcute chiar și cu telefonul mobil) și pe cel dedicat concertelor și festivalurilor.

 

A post shared by Stage Pixels (@stagepixels) on

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.