Untold 2018 | Am venit să dau raportul

Am ajuns pentru al doilea an consecutiv la Untold și festivalul începe să îmi placă din ce în ce mai mult. Untold 2018 a fost despre muzică, atmosfera chill de oraș și oameni faini. Am reușit să descopăr puțin din Cluj cu o vizită la Grădina Botanică și două la Cetățuie, una ziua și una în ultima noapte de festival după Black Eyed Peas.

Ca bonus am participat iar la Bloggers Lan Party (eveniment de gaming dedicat bloggerilor și cititorilor acestora), dar despre asta am scris articol separat.

untold 2018 arena

I-am văzut live pe Grasu XXL, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Deliric, Tiesto, Tujamo și Black Eyed Peas. Am mai prins puțin din Specii, Subcarpați, Vanotek, Parov Stelar și Macanache.

Mi-a plăcut să văd cum și de această dată la concertele lui Grasu XXL a fost depășită bariera dintre generații și oameni de toate vârstele au fredonat împreună refrene precum Maria Ioana și au cântat alături de artist o mare parte dintre melodiile din concert.

grasu xxl la untold
Grasu XXL @Untold 2018 | #withgalaxy S8+

N-am recuperat concertul lui Armin la Untold așa cum ziceam în articolul de anul trecut, dar asta din cauza faptului că în ultima noapte am plecat mai devreme ca să ne pregătim de drumul de vreo 10 ore cu mașina de la Cluj la București. Partea bună este că l-am prins deja anul acesta pe Armin la Neversea 2018 unde am stat până pe la 8 și ceva dimineața.

Black Eyed Peas și The Chainsmokers mi-au plăcut cel mai mult anul acesta și big like pentru cei de la Untold pentru că au reușit să aducă împreună Black Eyed Peas la Untold 2018.

Black eyed peas untold 2018

În ceea ce privește cozile, toaletele și mâncarea, părerea mea este că organizatorii s-au descurcat bine și nu am văzut cozi prea mari decât în orele alea în care toată lumea se decide să vină la festival sau să meargă la toaletă, adică fix înainte de a urca un headliner pe scenă sau când vine vorba de mâncare.

Am fost la întâlnirea #ionesquad și am făcut schimb de camere cu Mariciu, el a primit-o pe Alpaca pentru câteva minute și eu camera de vlog așa că thumbs up dacă-mi stă bine cu camera aia că mă bate gândul să fac și eu câteva episoade de vlog în curând.

Long story short. Venisem la festival puțin cam obosit după o zi de plimbat prin Cluj și am mers să stau undeva jos ca să mă mai odihnesc. În timpul acesta Andreea s-a dus la întâlnirea Ionesciană. Ei bine, după vreo 20 minute m-am decis să pornesc spre ea fără să-i scriu înainte așa că atunci când am ajuns i-am trimis o poză că sunt acolo și ea mi-a zis: „Păi eu am venit la tine.” Am mers unul după altul și am ajuns să facem schimb de locuri în loc să ne găsim. Până la urmă ne-am găsit și am reușit să facem și câteva poze, a fost cu happy end.

marius calin si mariciu untold 2018

În ceea ce privește activările brandurilor nu pot zice că am ajuns la prea multe, dar mi-a plăcut ce au făcut cei de la MOL când au dat hot dog gratis timp de vre 30 de minute în una dintre zile. Nici aici n-am ajuns, dar ideea ca o benzinărie să fie reprezentată la un festival printr-un food truck mi se pare foarte faină.

Orange a împărțit tradiționalele rucsacuri cu cartele ca să nu aibă nimeni grija netului, iar Samsung s-a întors cu un corner foarte fain aranjat, cu leagăne și flori, pentru poze.

La Cluj sunt multe de făcut și abia aștept să vizitez mai mult din centrul orașului, dar să descopăr și alte locuri faine anul viitor când cu siguranță nu vreau să lipsesc de la Untold.

Untold 2018, ai fost magic!
Ne vedem în 2019.

P.S. Până data viitoare vă las cu priveliștea asta de la Cetățuie.

cetatuie cluj panorama

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.