7 de la Bloggers Lan Party la Untold | #UBLPXIX

Am ajuns pentru al doilea an la rând la Untold, ocazie cu care am trecut și pe la Bloggers Lan Party ediția #UBLPXIX.

Dacă anul trecut câștigam turneul de Guitar Hero, anul acesta n-am plecat acasă cu nici un premiu, dar a fost una dintre edițiile mele preferate pentru că m-am distrat mult mai mult.

În altă ordine de idei, la PUBG, pentru prima dată în istorie, am avut în echipă pe cineva care joacă mai prost decât mine. Cu toate astea, Andreea n-a sărit din mașină în mijlocul jocului… deci tot nu mi-a doborât recordul de ce mai mare fail din turneul de anul trecut.

#UBLPXIX bravoandreea
Playing PUBG | shot with Galaxy S8+
  • Surpriza #UBLPXIX vine de la FIFA 2018 unde am jucat două meciuri pe care le-am câștigat. Nu știu ce înseamnă asta pentru voi, dar eu nu mai câștigasem un meci la FIFA din generală. A dat universul cu eroare sau ceva. 
  • Am avut cele 3 minute de faimă când am crezut că voi face scorul zilei la Tetris în doar 15 minute și apoi mi-am dat seama că e o diferență între 15300, scorul pe care îl aveam, și 153000, scorul pe care trebuia să-l am. Partea proastă e că n-am cum să câștig nici vreun concurs de matematică sau ceva de genul.
#UBLPXIX tetris
  • La Mortal Kombat totul a fost #regulamentar și, ca în fiecare an, mi-am luat bătaie de la toată lumea. Am dat tot ce am putut, am încercat toate tacticile de pe internet și nimic. Ba chiar am apăsat pe toate butoanele deodată și n-am dat cine știe ce lovitură specială.
  • Am reușit performanța ca la întreabrea „ce vei face pentru prima dată în viitorul apropiat?” să spun că voi crește o Alpaca de pluș, roz. De fapt e rainbow.
  • Am fost DJ pentru 3 minute și vreau să vă spun că n-am mai văzut atâtea butoane în viața mea așa că am plecat de lângă platane după ce s-a terminat melodia pusă de tipul de dinaintea mea.
  • Legenda spune că Toma, alături de echipa sa, a început deja pregătirile pentru următorul BLP.

#UBLPXIX was amazing!

Note to self: La Untold 2019 trebuie să ne organizăm mai bine cu festivalul, blp, concertele și plimbările prin Cluj. 

P.S. aici găsiți și articolul despre Untold 2018

Ea e Alpaca

 

A post shared by Amber (@alpacaamber) on

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.