7 de la Bloggers Lan Party la Untold | #UBLPXIX

Am ajuns pentru al doilea an la rând la Untold, ocazie cu care am trecut și pe la Bloggers Lan Party ediția #UBLPXIX.

Dacă anul trecut câștigam turneul la Guitar Hero, anul ăsta a fost cel în care n-am plecat acasă cu nici un premiu și m-am încurcat în program atât de mult încât singurul turneu la care am participat a fost cel de Tetris.

Vorba aia, n-ai cum să pierzi dacă nu participi.

  • La PUBG, pentru prima dată în istorie, am avut în echipă pe cineva care joacă mai prost decât mine. Cu toate astea, Andreea n-a sărit din mașină în mijlocul jocului… deci tot nu mi-a doborât recordul de ce mai mare fail din turneul de anul trecut.
#UBLPXIX bravoandreea
Playing PUBG | shot with Galaxy S8+
  • Surpriza #UBLPXIX vine de la FIFA 2018 unde am jucat două meciuri pe care le-am câștigat. Nu știu ce înseamnă asta pentru voi, dar eu nu mai câștigasem un meci la FIFA din generală. A dat universul cu eroare sau ceva. 
  • Am avut cele 3 minute de faimă când am crezut că voi face scorul zilei la Tetris în doar 15 minute și apoi mi-am dat seama că e o diferență între 15300, scorul pe care îl aveam, și 153000, scorul pe care trebuia să-l am. Partea proastă e că n-am cum să câștig nici vreun concurs de matematică sau ceva de genul.

#UBLPXIX tetris

  • La Mortal Kombat totul a fost #regulamentar și, ca în fiecare an, mi-am luat bătaie de la toată lumea. Am dat tot ce am putut, am încercat toate tacticile de pe internet și nimic. Ba chiar am apăsat pe toate butoanele deodată și n-am dat cine știe ce lovitură specială.
  • Am reușit performanța ca la întreabrea „ce vei face pentru prima dată în viitorul apropiat?” să spun că voi crește o Alpaca de pluș, roz. De fapt e rainbow.
  • Am fost DJ pentru 3 minute și vreau să vă spun că n-am mai văzut atâtea butoane în viața mea așa că am plecat de lângă platane după ce s-a terminat melodia pusă de tipul de dinaintea mea.
  • Legenda spune că Toma, alături de echipa sa, a început deja pregătirile pentru următorul BLP.

#UBLPXIX was amazing!

Note to self: La Untold 2019 trebuie să ne organizăm mai bine cu festivalul, blp, concertele și plimbările prin Cluj. 

P.S. aici găsiți și articolul despre Untold 2018

Ea e Alpaca

 

A post shared by Amber (@alpacaamber) on

Pasionat de fotografie, filme, seriale, ador sa scriu, sa calatoresc si imi plac locurile unde gasesc oameni faini.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.