Neversea 2018 | Am venit să dau raportul

Neversea 2018 a fost magic și am venit să dau raportul. Parametrii au fost peste limită când a venit vorba de distracție și somnul abia că și-a făcut apariția. Bine, și-a făcut el apariția luni când am ajuns acasă și m-am mai trezit abia a doua zi pe la 14:30.

Dar n-ați ajuns aici ca să vorbim de somnul meu așa că trecem la povestea despre atmosfera de la Neversea 2018!

neversea 2018 scena

Mi-am petrecut timpul între Main Stage, The Ark și câteva activări ale brandurilor printre care și colonizarea, joc care sper să-mi aducă un Galaxy S9 ca să-l reunesc pe S8-ul meu cu fratele lui mai mare. Recunosc, nici excursia aia la NASA n-ar fi rea.

Când vine vorba de The Ark am două variante, fie sonorizarea a fost mult mai bună ca anul trecut, fie Deliric, Macanache și Dub Fx au fost mult mai buni ca în anii trecuți. 

Poate ambele.

În orice caz big like pentru concerte lor și abia aștept Neversea 2019 ca să-l văd pe Dub Fx iar, ceva îmi spune că va veni.

dub fx the ark neversea

La Main Stage am prins Aloe Blacc, Carla`s Dreams, The Him, John Newman, Armin Van Buuren, The Script și Scooter.

Cu Armin am prins și răsăritul, Carla`s a umplut zona din fața scenei pe la orele 18:00 ceea ce mi s-a părut wow, iar The Script sigur vor mai veni în România după concertul genial pe care l-au avut.

Așa cum au zis și ei, au venit acasă.

Pentru câteva zeci de minute, main stage era singura scenă care mai conta la Neversea 2018 și mii de oameni au aplaudat momentul când solistul și-a cerut scuze da la fanii din România pentru că n-a venit aici mai devreme.

Și pentru că vreau să rămână în istoria festivalului și pe blogul meu, un moment genial a fost când solistul a cerut unei tipe să își sune fostul, a luat telefonul pe scenă și i-a cântat live „Nothing”. Apelul s-a terminat cu un f**k you spus de mii de oameni. 

Prețurile de la mâncare au fost foarte variate așa că aveai de unde să-ți iei indiferent de bugetul pe care ți l-ai făcut pentru festival. Eu sunt foarte mofturos când vine vorba de mâncare pentru că sunt multe lucruri pe care nu le suport (sosurile în general, brânza, măslinele și lista poate continua cât pentru 10 articole) așa că de fiecare dată aleg varianta safe cu ceva carne și cartofi prăjiți sau un preparat pe bază de orez.

Activările din partea brandurilor au fost smart în sensul în care au venit cu lucruri folositoare pentru festivalieri. Puteai primi cremă de plajă, tricouri, hanorace, rogojină de plajă pe care să te așezi ca să privești răsăritul, dar și internet, mult internet gratis pentru abonații Orange pentru că în incinta festivalului puteai consuma cât vrei pentru că datele nu se contorizau.

Partea faină e că dacă nu aveai Orange, erau câțiva oameni care împărțeau cartele cu net nelimitat pe perioada festivalului și fiecare cartelă venea cu o șansă de a câștiga bilete la Neversea 2019.

Am prins apusul și răsăritul de pe plajă, lucruri pe care n-am apucat să le fac anul trecut și tot în premieră l-am prins și pe Armin până după ce soarele a răsărit. Artist pe care l-am ratat anul trecut la Untold pentru că trebuia să plec devreme a doua zi spre casă.

apus la neversea

Legenda spune că Armin abia terminase cu warm up-ul când soarele ieșea din mare. 

Au fost trei zile după care am avut nevoie de foarte mult somn, dar a meritat și sunt pregătit să o iau de la capăt cu următoarele festivaluri.

Revenind la parametrii de distracție despre care vorbeam la început. Nu-i grijă, și la anu îi facem să fie peste limită. Neversea, ne vedem în 2019!

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.