Uite diploma, nu e diploma #intamplarilaSNSPA

Am primit un mesaj de la facultate în care spunea că trebuie să mă duc să îmi ridic diploma pentru că nu mai au nevoie de ea și eu oricum termin (să sperăm) în câteva luni.

Am ieșit din bloc, m-am urcat în mașină, bineînțeles că a început să plouă că doar o spălasem cu o zi înainte și am plecat spre facultate. Ploua și acolo. Când dau să întru, iese o țipă care parcă văzuse pentru prima dată ploaie și spune așa foarte mirată, arătând cu degetul uite, plouă. Îi răspund, nop, eu cred mai degrabă că ninge și intru în facultate. Cine știe cu ce impresie a rămas fata, o crede că suntem mulți nebuni pe la facultatea asta.

Ajung la etajul 5. Aici știam eu că e secretariatul și evident că nu l-am găsit. Îmi sun o colegă care mi-a spus că își luase diploma cu o zi înainte și o întreb de unde. Îmi explică ea că e tot la etajul 5, dar altă sală. Între timp apucasem să cobor pe la 3 că să explorez facultatea. Îi mulțumesc colegei pentru că mi-a spus unde trebuie să mă duc și îi spun că dacă mai am nevoie de ceva, gen cum să ies din facultate, o sun.

Am găsit sala și am intrat să întreb de diplomă. Bună ziua, bună ziua, diplomă mea.

  • Pai nu e aici?
  • Cum nu?
  • Am primit un mesaj în care…
  • Ah, pai nu trebuia sa fie în dosar?

Scoate dosarul, îmi arată fiecare pagină din el și ajungem la concluzia că nu era nici urmă de diploma mea pe acolo.

Mă gândesc că poate am luat-o și am uitat eu de ea. Așa că plec acasă dezamăgit, dar fericit pentru că am găsit niște studenți care ieșeau din facultate și m-am ținut după ei ca să nu nimeresc prin altă parte.

m ajuns acasă, nici urmă de diploma. Asta se întâmplă la 2 zile după ce am crezut că am rămas fără blog. Fără blog, fără facultate, asta da criză de identitate.

După 4 zile de căutări mi-a venit ideea să întreb la secretariat la licență de ea pentru că orice ce e posibil. Ei bine, eu chiar am stat 2 ani la buget la master fără diplomă de licență în original, se pare că adeverința era destul de bună sau ei chiar m-au crezut pe bune.

Partea bună e că am găsit diploma, dar partea rea e că trebuia să mă duc până la vechiul sediu SNSPA că să o ridic, adică la Povernei. Bineînțeles că memoria mea de pește auriu n-a ținut minte pe unde e asta și am băgat, de la Romană pe maps că să știu în ce direcție să merg.

Am ajuns acolo, am ridicat diploma și așa am aflat și eu că am avut media 8. Asta nu știu dacă e de bine sau de rău, dar cert e că apoi am văzut nota de la licență și mi-am amintit că am o disertație de scris. Asta e de rău, sigur e de rău că am doar patru rânduri scrise până acum.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

5 comentarii la „Uite diploma, nu e diploma #intamplarilaSNSPA”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.