Prima zi din anul 3 în noul sediu SNSPA

Mi-am amintit de textul acesta pe care l-am postat în urmă cu ceva timp pe Facebook unde vorbeam despre prima zi din anul 3 în noul sediu SNSPA. Acum că am luat licența și 3 ani de facultate au trecut mi se par amuzante problemele pe care le aveam atunci. Așa că am zis să-l postez și aici, pe blog.

Proba 1: găsește drumul către noul sediu

Merg cu 41 până la capăt, cobor la Piața Presei, pornesc google maps și încep să merg către noua clădire SNSPA.

Văd pe Maps că drumul e drept așa că bag telefonul în buzunar și merg încrezător ca o să ajung repede. Trec de Universitatea Româno-Americană și pentru un moment am impresia că am ieșit din România. Exact când era gata să îmi pierd speranța văd noua clădire. Minune! Am ajuns. Eram ca un marinar care vedea pământul după 6 luni petrecute pe mare.

Probă de tranziție (1): Prima imagine din curtea facultății a fost cea a unui om pe scuter care era alergat de un câine. Mi-am zis ”Un student dornic să învețe nu se sperie de nimic!” și am intrat în clădire.

Proba 2: liftul

La prima vedere scări nu existau așa că am decis sa îau liftul. Am mers in fața lui și a început așteptarea. După un ”scurt” moment de stat acolo deja știam tot ce au făcut colegii mei în vacanță și ne-am pus de comun acord să folosim scările.

Proba 3: găsește scările

Ne uităm în jur și vedem scris pe o ușă ”scări”, ”e ziua noastră norocoasă”-  ne-am spus noi.

Deschid ușa, ajung în baie, ma uit în stânga, ma uit în dreapta și spun ”aici nu e nici o scară, e baia!”. Ușa cu nr. 2 era cea norocoasă, Scăăări! Urcăm până la etajul 3, iar între timp colegii care au luat liftul s-au plimbat de la parter la etajul 2 de vro 3 ori, de la 1 la 2 de alte 3 ori.

Probă de tranziție (2): În timp ce așteptam să iasă cei de la grupa de dinaintea noastră de la seminar am început să privesc pe geam să văd și eu ce e pe lângă sediul ăsta nou. Imediat am realizat că acolo se pot ascunde: un trib de canibali, șerpi cu clopoței, orașul Atlantida și Bear Grylls care filma un episod nou.

Proba 4: 

După 3 seminarii apare și colega mea, Andreea, abia venită de la Drept care îmi pune Codul Civil pe bancă și mă amenință că dacă nu merg cu ea în Kultur mă pune să îl citesc. Apoi mănâncă ceva, i se face somn și se liniștește.

Probă finală: 

După 4 ore de curs a venit timpul să mergem acasă. Trebuie să recunosc, mă așteptam să-mi iasă un mexican în față și să mă întrebe de ce am trecut granița ilegal.

Acum caut pe internet ”Tehnici esențiale de supraviețuire” pentru că nu se știe niciodată când voi avea nevoie.

P.S. citește și articolul în care povestesc despre ce am câștigat după anii petrecuți ca student la SNSPA-FCRP.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

5 comentarii la „Prima zi din anul 3 în noul sediu SNSPA”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.