Raised by Wolves: Sezonul 3 anulat

HBO Max a anulat serialul Raised by Wolves după cel de-al doilea sezon. Astfel că nu vom avea un sezon trei care să explice toate ploturile create în primele două sezoane.

Raised by Wolves a fost un serial chiar foarte bun care mi-a plăcut încă de la primul episod și îmi pare rău că nu voi apuca să văd continuarea poveștii, mai ales că am avut parte de un sezon doi care a ridicat multe semne de întrebare.

Ba chiar consideram că scenariștii au exagerat cu modul în care au deschis atât de multe ploturi ca la finalul sezonului doi să nu aflăm aproape mai nimic. Din contră, fără a da spoilere, sezonul doi se termină cu mai multe întrebări decât a început și acest lucru mă ducea cu gândul că un sezon 3 este ca și confirmat.

Se pare că n-a fost așa.

raised by wolves anulat

Înainte de anularea sezonului 3 din Raised by Wolves au existat indicii pe diferite rețele sociale, printre care și un mesaj postat de Abubakar Salim (actorul care îl joacă pe tată în serial).

Acesta își îndemna urmăritorii să folosească hashtag-ul #RenewRaisedByWolves pentru a crește șansele serialului de a fi continuat.

Deși este un serial cu un fanbase mare în întreaga lume, asemenea Deadly Class, nu vom apuca să vedem continuarea poveștii.

Din păcate văd că se întâmplă acest lucru din ce în ce mai des, iar dacă va continua tot așa, abonații platformelor de streaming cel mai probabil vor fi reticenți la a începe seriale neterminate sau se vor orienta mai mult spre filme. Cel puțin eu pot spune că încep să mă orientez mai mult spre filme sau spre seriale care știu că sunt terminate. Cu toate astea, sigur nu voi rezista unui serial bun, chiar dacă nu este sigur că va fi terminat sau nu.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

4 comentarii la „Raised by Wolves: Sezonul 3 anulat”

Lasă un comentariu
  1. S – a luat ca o moda sa se lanseze cate 1 Sezon sau 2 si sa le lase in aer fara un final, ajungi sa iti para rau ca ti-ai pierdut din timpul tau sa urmaresti un film care iti place si te face curios sa vezi ce sfarsit are, dar nu are! . Dezamagitor! Si in ce priveste filmul asta, ne-a lasat chiar cand era mai interesant, nici macar sezonul 2 nu cred ca l-a terminat,. Urat!
    Ar trebui revizuite final urile de Sezon

    Răspunde
  2. Pentru acest serial am activat Hbo și am tot așteptat sezonul 3. Chiar mi-a plăcut cu toate că rămâneam cu mai multe întrebări după fiecare episod vizionat. Probabil că lipsa imaginației și a bugetului și-a spus cuvântul.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.