Ce s-a întâmplat cu Deadly Class/Academia Asasinilor sezonul 2

Deși este un serial care a intrat încă de la primele episoade în lista mea de recomandări de seriale, Academia Asasinilor sezonul 2 pare că nu mai are nici o șansă să ajungă pe ecranele noastre.

Lansat în ianuarie 2019 de către Syfy, Deadly Class a avut ratinguri decente, chiar mai mari decât alte seriale care nu au fost anulate. Din păcate, fanii nu vor mai putea afla cum continuă povestea sezonului 1 deoarece Syfy a decis să anuleze acest serial din motive pe care nu le-am aflat.

Dacă totuși nu ai văzut primul sezon și vrei să faci asta în ciuda faptului că cel de-al doilea a fost anulat, trebuie să te avertizez că ultimul episod este foarte intens și lasă loc de multe interpretări. În alte cuvinte, acțiunea rămâne în pom și chiar era nevoie de încă un sezon pentru a afla ce se întâmplă.

În momentul în care scriu articolul, serialul este încă disponibil cu primul sezon (10 episoade) pe HBO Go.

Cine joacă în Academia Asasinilor?

Benjamin Wadsworth – Marcus Arguello, Lana Condor – Saya Kuroki, María Gabriela de Faría – Maria Salazar, Luke Tennie – Willie Lewis, Liam James – Billy Bennett.

Una dintre șansele pe care le are serialul ar fi ca Netflix sau Hulu să preia producția și să continuie acțiunea de unde a rămas în primul sezon. În afară de asta, dacă vrei să vezi ce se întâmplă în continuare, îți recomand să citești comics-urile.

Seriale asemănătoare cu Academia Asasinilor

  • The Umbrella Academy este singurul serial la care mă pot gândi care să fie foarte asemănător cu Deadly Class. Cu toate astea, o să mai las 4 producții care merită văzute după acesta;
  • Titans;
  • The Magicians;
  • Marvel’s Runaways;
  • Cloak and Dagger.

Tu ce părere ai despre decizia Syfy de a anula Academia Asasinilor sezonul 2? Consideri că este una corectă sau această producție merita mai mult?

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.