În vizită la Piatra Neamț și două zile de gaming | #BLP18PN

Weekendul trecut (4-5 mai) am fost la Piatra Neamț la majoratul unui eveniment de bloggeri la care particip încă de la ediția cu numărul 10, adică la scurt timp după ce mi-am făcut și blogul. Dacă n-ai ghicit sau nu ți-ai dat seama din titlu, despre Bloggers Lan Party vorbesc și hashtag-ul din acest an a fost #BLP18PN.

În continuare o să împart articolul în două, prima parte despre cum mi s-a părut scurta vizită la Piatra Neamț și în a doua parte vă spun la ce jocuri mi-am luat bătaie.Vizita la Piatra Neamț

La prima vedere, Piatra Neamț este un oraș foarte liniștit și mi-a adus cumva aminte de copilărie pentru că primele mașini care mi-au sărit în ochi pe stradă au fost niște dacii 1310 și apoi am văzut câțiva copii cu o minge de fotbal aproape ruptă din cauza cimentului pe care se jucau. Apoi, în drumul spre Rubik Hub am trecut peste un pod la capătul căruia ne aștepta un parc în interiorul căruia erau câțiva copii care se plimbau cu mașinuțe cu baterii.

Un lucru pe care mi l-aș fi dorit, dar n-am apucat să-l fac ar fi fost să merg cu telegondola ca să văd orașul de la înalțime. Partea bună e că am stat la Central Plaza Hotel și de la etajul 11 priveliștea arăta destul de bine, iar în ultima zi am ajuns și pe acoperișul hotelului de unde totul s-a văzut mult mai bine și mi-au ieșit câteva cadre faine cu telefonul mobil de acolo.

Piatra Neamț e cu siguranță un oraș care merită vizitat, asta chiar dacă faci vreo 6 ore până acolo pentru că vei da de oameni faini, priveliște super și deși n-am apucat să testez nici restaurantele am auzit că ai de unde alege și mâncarea e chiar bună. Noi am fost mai old school și am mâncat niște mititei #regulamentar la o terasă din parcul de care vă spuneam mai sus.

Despre #BLP18PN

Am ales să-mi încerc norocul la Guitar Hero, PUBG, BombTag în turnee și FIFA18, Mortal Kombat plus NBA18 în afara turneelor. La ultimele două mi-am luat bătaie grav de tot, la fifa am reușit un 2-1 1-2 și a dat egalitate per total, dar cel mai mult mi-a plăcut turneul de PUBG și rundele de antrenament pentru că jocul ăsta e super addictive și dacă aș putea l-aș juca toată ziua. L-am cumpărat și eu de pe Steam, dar parcă altu-i sentimentul când îl joci în echipă cu oameni faini.

Gateway VR Studio a venit la eveniment cu jocul de Catan în VR. Acum pe bune, cine ar fi crezut că cineva se va gândi să facă un boardgame în VR? Experiența cu jocul a fost foarte faină pentru că în cea mai mare parte a timpului ne-am jucat cu butoanele și am învățat să facem diferite gesturi cu mâinile sau să decorăm pereții din camera virtuală. Am stat acolo o oră și chiar n-am simțit cum a trecut timpul.

Evenimentul s-a desfășurat la Rubik Hub și acord nota 10 plus pentru locație pentru că mi s-a părut cea mai faină de până acum, iar în ceea ce privește partea de tech, calculatoarele au fost asigurate de Omen by HP, laptopurile de MSI, iar perifericele de HyperX.

Acum scriu articolul acesta cu tastatură mecanică HyperX Alloy Elite RGB care de curând a intrat în lista de produse pe care le folosesc și trebuie să vă spun, dacă n-ați avut ocazia să testați una dintre tastaturile mecanice de la HyperX ar cam fi cazul să dați o fugă până la magazin pentru că pe lângă faptul că se aude genial când tastezi, experiența de gaming cu ea e ceva diferit și are un feeling super fain. Asta pe lângă detaliile tehnice ce constau în viteză de răspundere foarte bună și alte nebunii care te ajută să nu-ți iei bătaie așa de rău la jocuri.

Seara s-a terminat cu un concert Skizzo Skillz și pot spune că #BLP18PN a fost #binidităt, așteptăm #BLP19.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.