Cum a fost la Bloggers Lan Party #10

Aflat la a 10-a editie, evenimentul organizat de Toma nu doar ca s-a ridicat la asteptarile mele, dar m-a surprins intr-un mod placut. Probabil ca v-ati prins, e pentru prima data cand particip la Bloggers Lan Party.

Pe scurt despre a 10-a editie: Unreal Tournament, Street Fighter V, NBA2K16, Catan, Guitar Hero, Calif, Asus, Shoteria si Bloggeri adunati la Impact Hub.

Marius Calin BLPX 16-min

Nu stiu cum se face, dar evenimentele astea cu bloggeri tot timpul ies pe placul meu. Oameni faini, distractie si totul devine si mai tare atunci cand pui jocurile, prietenii si shoturile la un loc.

Am jucat pentru prima data Catan si prima runda a fost a mea. Norocul incepatorului, pact cu diavolul sau pur si simplu poza de mai jos din dreapta in care mi-am gasit singur resurse m-au ajutat sa castig. Desigur ca in semifinala a trebuit sa duc pietrele si busteanul inapoi, cainele nu mi-a mai adus oi asa ca n-am mers mai departe.

La Unreal Tournament am reusit un 10/15 intr-o runda de calificare asa ca n-am ajuns in finala. Partea amuzanta e ca jucam pentru prima data si Experienta mea cu jocul a fost cam asa: de ce nu pot sa joc? cum fac cont? acum unde dau clic, ce butoane apas?

Primele 2 minute: Whaaa, ce arme au astia, de unde iau si eu una? Ce-i chestia asta care arunca bile verzi? Ups, m-am impuscat in picior. In urmatoarele 5 minute am incercat sa-mi dau seama cum de sar toti prin jurul meu si de ce nu nimeresc pe nimeni. Dupa ce mi-am dat seama care e treaba cu jocul am inceput si eu sa sar din perete in perete si sa-i nimeresc pe ceilalti pe acolo. Acum sunt in dubii, jocul imi place, oare daca l-as instala ar fi ca si cum as spune pauza viata sociala, start joc?

Ziua a continuat cu shot-urile din imaginile de mai jos la care ne-am uitat vreo 30 de minute, timp in care Sorin le-a facut poze si n-am putut sa ne atingem de ele. Asa am inteles ca daca vrei sa bei ceva cu un fotograf trebuie sa iei doua randuri, unul de baut si unul pentru poze. 

Dupa eveniment am ajuns in Shoteria, iar de aceasta data voi lasa pozele sa vorbeasca.

P.S.: ea este Vicky, ce vrea ea sa ne spuna aici suna cam asa: De cand au vazut ca aici e cu jocuri si cu shoturi, bloggeri astia nu ma mai baga in seama. Vreau in parc, e frumos afara.

Marius Calin BLPX 02-min

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.