Cum a fost pentru mine SummerWell 2015

SummerWell nu a fost doar un festival dedicat muzicii, ci și activităților și distracției alături de preteni și de brandurile dragi nouă.

E prima dată când ajung la SummerWell. Pentru asta am participat la două concursuri, iar la Optiblu am câștigat o invitație pentru festivalul de anul acesta.

În cadrul festivalului am participat la diferitele activități organizate de către branduri pentru public, mi-am făcut un tatuaj la Orange, am intrat în Republica Huawei unde am primit și un pașaport, am urcat în mașina celor de la Hyundai unde am făcut karaoke și am reușit cumva să nu sparg nici un geam sau să nu agresez cu unde sonore ochelarii celor de la Optiblu care erau destul de aproape.

Cum nimic nu e perfect, am găsit și câteva părți proaste, dar despre ele o să vorbesc la finalul articolului. În continuare o să spun ce mi-a plăcut și ce m-a surprins.

Mi-a placut atmosfera creată de brandurile care au participat la festival deoarece au reușit să îmbine atmosfera creată de concerte cu jocuri amuzante menite să te pregătească pentru următorul concert sau locuri unde te poți relaxa auzind muzica de la concert fară a fi nevoit să stai în picioare în fața scenei.

M-a surprins faptul că aveam semnal la telefon și internetul a mers pe toată durata festivalului, ba chiar și Wi-Fi-ul de la Orange permitea redarea clipurilor la o viteză remarcabilă ținând cont că era în cadrul unui festival unde majoritatea țineau internetul deschis pe telefoane.

Am câștigat și un concurs de Quiz, am văzut apusul și m-am urcat în balonul cu aer cald al celor de la Orange, pe lângă toate astea am găsit grajdul cailor și m-am împrietenit cu unul dintre ei.

Pot zice că cele două zile petrecute la SummerWell au fost pline de acțiune pentru că nu pot spune că am stat mai mult de două ore jos ca timp adunat în cele două zile de festival și aștept festivalul de anul viitor la care sigur voi participa.

Și pentru că  am spus că nu totul a fost perfect, la „thumbs down” intră cei de la Tiger Security care nu ne-au lăsat sa facem poze în fața unei cladiri care era în locul unde se ținea festivalul și un individ care și-a uitat bunul simț acasă și frustrat că nu a luat și el un balon de la Orange l-a ars cu țigara. Freedom music primește de asemenea un punct în minus pentru că la locul lor „de joacă”, un loc unde puteai să creezi muzică dacă săreai pe niște chestii amplasate pe jos sau atingând apa, puteai să intri doar dacă erai fumător. Pe langă asta, ideea celor de la Unicredit Țiriac cu un labirint mi s-a parut fix ca nuca în perete în cadrul festivalului deoarece trebuia să plătești un jeton (7 lei) ca să mergi dintr-un capat în celălalt, asta în condițiile în care Orange ne-a dat baloane și tatuaje, Huawei a venit cu vată de zahăr și Jacobs cu ice coffe și cafea, toate gratuite.

P.S. me, the photobomber.

dana rogoz summerwell

 

Bonus un clip de la SummerWell

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

2 comentarii la „Cum a fost pentru mine SummerWell 2015”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.