Summer Well 2018 | Sofi Tukker a fost amazing!

După o vară plină de festivaluri m-am întors la Summer Well pentru al patrulea an consecutiv ca să închei vacanța cum se cuvine. Summer Well 2018 a fost așa cum mă așteptam și per total am avut o experiență foarte faină. Au fost lucruri care mi-au plăcut mult, dar și artiști care nu s-au ridicat la așteptările mele.

Summer Well 2018 | #withgalaxy
Summer Well 2018 | #withgalaxy

Cigarettes After Sex m-au cam dezamăgit, dar asta poate și datorită faptului că aveam așteptări mult mai mari de la ei. Cert este că în urma concertului mi-am dat seama că este o trupă care nu se potrivește așa bine la un festival ci mai degrabă trebuie ascultată acasă sau în căști la o plimbare seara prin oraș.

La polul opus se află Sofi Tukker și Bastille care s-au ridicat mult peste așteptările mele și au încheiat festivalul de anul acesta într-o notă pozitivă.

Summer Well 2018 | #withgalaxy
Summer Well 2018 Sofi Tukker

De la Sofi Tukker știam doar Best Friend și inițial voiam să ascultăm doar piesa asta ca mai apoi să ne plimbăm prin festival. După ce au trecut primele 10 minute din concert am știut că asta n-o să se întâmple și că vom pleca de acolo abia după ce artiștii vor coborâ de pe scenă.

Cozile au fost cam la fel ca în anii trecuți, nici mai bine, dar nici mai rău. Cu toate astea am observat că la intrare treaba se mișca mult mai repede. La toalete, ca de obicei, era nebunia cea mai mare.

În ceea ce privește mâncarea, aveai atât de multe variante încât oriunde te-ai fi dus coada n-ar fi depășit 15 minute. Big like for this! Prețurile au fost decente ținând cont că nu erai obligat să cumperi prea multă mâncare ca la alte festivaluri. Ăsta ar fi și unu dintre avantajele unui festival fix lângă București sau într-un oraș. 

Mi s-a părut puțin aiurea că n-aveai voie în festival cu animale de pluș sau cu spray pentru țânțari. Picioarele mele chiar n-au fost fericite în seara de vineri când am încercat să stăm la Red Bull Music stage și m-au atacat țânțarii. În celelalte zile am evitat zonele de lângă lac, dar am văzut că au cam dispărut și țânțarii, probabil erau sătui deja de vineri. Oricum, astea sunt două reguli pe care nu le-am înțeles.

În ceea ce privește activările brandurilor nu aș avea prea multe lucruri de spus pentru că anul acesta am ajuns în festitival pe la 20:00 în fiecare zi și am fugit la Main Stage. Cu toate astea big up pentru nebunia cu Tiny Home de la Mastercard și trebuie să recunosc că și mie mi-ar plăcea să locuiesc pentru câteva zile fix în mijlocul festivalului.

Orange a adus biciclete pentru pedalat, oglinzile alea faine pentru selfie-uri, jocul Colonizarea cu care poți câștiga o excursie la NASA, tatuaje și mult net gratuit în festival.

Per total pot spune că Summer Well 2018 a fost cel puțin la fel de bun ca ediția din 2017 și aș vrea să mă întorc și în 2019 pentru aceeași atmosferă de city break de la marginea orașului.

Multumesc Orange Romania pentru invitatie. See you next year!

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.