Bucureștiul privit prin lentila unui Galaxy S10+

După cum știți din articolul precedent am avut în teste, prin programul Orange Smartphone Tester, Samsung Galaxy S10+. Timp de trei săptămâni m-am jucat cu el ca să văd ce poate și am făcut foarte multe fotografii prin București. Dintre acestea am ales 24 pe care le-am inclus în articol pentru a arăta ce poți face prin oraș cu un telefon bun și cu un program de editare cel puțin la fel de bun.

Imaginile au trecut prin filtrele Snapseed și am încercat să accentuez, de la detalii la culori, ceea ce am văzut în realitate. Recunosc faptul că uneori m-a cam luat valul și am dat cu prea mult HDR.

Mulți ar spune că nu ai nevoie de o cameră foto foarte bună dacă urmează să editezi fotografiile. Ei bine, tocmai camera foto contează cel mai mult pentru că nu poți scoate o fotografie bună în editare dacă aceasta nu are o calitate și claritate ridicată.Ca posesor de Note 9 nu pot spune că diferența de calitate a camerei foto principale este foarte mare. Dar cu siguranță pot spune că se simte o îmbunătățire considerabilă datorită inteligenței artificiale care ajustează setările în funcție de scena pe care o fotografiezi. Practic, față de alte telefoane sau modele mai vechi ai o fotografie care va performa mai bine pe rețelele sociale.

Camera wide este un real ajutor în București deoarece majoritatea clădirilor pe care le poți fotografia sunt mult prea apropiate una de alta sau nu reușești să găsești un unghi de cuprindere destul de mare din diferite alte motive. Pe lângă asta, mai ai și opțiunea de a încerca diferite abordări creative în fotografiile pe care le realizezi. 

Galerie foto – 24 de fotografii din București:

Imaginile au fost micșorate pentru o încărcare mai rapidă.

P.S. dacă vrei poți citi și articolul despre cum să faci fotografii bune cu Galaxy S10+ sau pe cel despre cum să folosești hashtag-urile pe Instagram – include și o listă de recomandări.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

8 comentarii la „Bucureștiul privit prin lentila unui Galaxy S10+”

Lasă un comentariu
 1. Rezultate foarte bune, comparativ cu ce-mi iese mie inca. :))) Inca trebuie sa ma mai obisnueisc cu al meu!
  Merci pentru sfaturile de fotografiere!

  Răspunde
 2. Vad ca ofera o varietate de efecte interesante.
  Ai incercat cumva Huawei P20 pro?
  Crezi ca ai putea face o comparatie intre aceste doua dispozitive cu privire la functionalitatile foto?

  Răspunde
  • Din pacate nu am incercat P20 pro pentru a raspunde la intrebare, dar pot spune sigur ca S10+ este peste P20 pro in ceea ce priveste camera foto intrucat batalia se va da intre P30 pro si S10+ in 2019 pentru brandurile Huawei si Samsung.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.