BAC pe ritm de rap | cat de tare e asta!

Trebuie sa recunosc, e genul de initiativa de care as fi avut si eu nevoie pe vremea cand dadeam BAC-ul. Avem un sistem de invatamant care se axeaza prea mult pe memorarea mecanica a comentariilor literare si nu cred ca mai e loc de creativitate in scoala, dar Psihotrop reuseste sa inventeze un BAC pe ritm de rap care te ajuta sa memorezi mai usor comentariile alea de multe ori plictisitoare.

Incepand cu ora 10:00 au fost lansat deja doua piese dintre cele 5 care trebuie sa apara astazi. In momentul de fata puteti asculta Plumb (cea la care v-am lasat si link-ul mai jos) si Moara cu Noroc.

Stati cu ochii pe canalul lui de YouTube pentru ca astazi mai urmeaza 3 piese.

Update: au trecut deja vreo doi ani de cand am scris articolul acesta si inca mai primesc notificari pe pagina de facebook care sa-mi spuna ca a mai fost share-uit. Nu stiu pe unde a ajuns articolul, dar lucrul asta ma bucura si sper ca tot mai multi liceeni sa gaseasca melodiile astea care te pregatesc pentru bac.

In loc de incheiere va las cu articolul in care povestesc si cum a fost pentru mine bacalaureatul.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.