Atunci când prietenia vine cu termen de garanție, Samsung Galaxy S6 edge+

Ne-am întâlnit într-o dimineață de vineri. La început relația noastră nu părea să fie prea bună. El, un smartphone destul de mare încât să te întrebi dacă folosești un telefon sau o tabletă, iar eu abia trezit din somn de telefonul curierului. V-am spus că prietenia vine cu termen de garanție pentru că a stat cu mine doar o săptămână și a trebuit să plece, dar oriunde e acum, sper că e fericit.

În prima zi m-am întrebat ce ar trebui să fac cu el și ce funcție să testez prima dată pentru a face o recenzie. După ce am sincronizat contactele și m-am logat pe Facebook m-am pierdut prin news feed pentru că totul se vedea așa de clar și am început să mă întreb cum face poze. Așa că după ce l-am încărcat timp de două ore, lucru ce m-a surprins (fast charging chiar e rapid) am mers împreună în parc și am făcut o grămadă de poze și de selfie-uri (dacă cineva întreabă de ce am facut selfie-uri să știi că nu recunosc nimic).

Camera foto, că tot vorbeam de poze, are un senzor de 16 megapixeli și este capabilă să filmeze 4k, iar dacă te pricepi la Photoshop trebuie să știi că pozele pot fi salvate și în format RAW. Iar ca să o folosești la maximum, acesta este primul smartphone de pe care poți face Live Stream direct pe YouTube.

În prima seară m-am uitat la videoclipuri și am adormit cu YouTube-ul rulând pe el pe Wi-fi, iar a doua zi mai aveam 10% baterie, asta spune multe despre autonomia sa care împreună cu încărcătorul fast charge face din S6 edge+ un telefon ideal pentru persoanele care sunt în continuă mișcare.

Pe deasupra, chiar dacă te grăbești în tot ceea ce faci și ai un program foarte încărcat, trebuie să știi că procesorul cu opt nuclee face echipă bună cu memoria RAM de 4GB și lucrează pentru a-ți oferi cea mai bună experiență indiferent dacă îl folosești pentru a naviga pe internet, a vedea videoclipuri sau pentru a-ți spiona prietenii pe Facebook sau alte rețele sociale.

Îmi place foarte mult funcția Apps Edge prin intermediul căreia poți să creezi scurtături pe marginea ecranului și astfel apelezi mai ușor un număr favorit sau deschizi o aplicație pe care o folosești des.

Căștile sunt geniale, merg foarte bine cu orice telefon și le-am folosit chiar și pentru Skype la laptop. Spre deosebire de căștile pe care le aveam înainte, faptul că microfonul este amplasat bine nu te face să țipi pe stradă ca să te audă persoanele cu care vorbești.

Puncte tari pentru Samsung Galaxy S6 edge+

  • Photo highlight – telefonul face automat un mini videoclip cu pozele din ziua respectivă și poți alege dacă vrei să îl salvezi sau să îl modifici.
  • Touch-ul merge chiar dacă ai mâinile umede.
  • Claritate ridicată a imaginii.
  • Luminozitate foarte scăzută seara și destul de ridicată ziua – vezi să citești și dacă e soare. Pe întuneric, chiar dacă ești la film și vrei să dau un check in rapid nu vei deranja pe nimeni.

Puncte slabe pentru Samsung Galaxy S6 edge+

  • Din cauza ecranului curbat, atunci când filmezi riști să îl atingi să să se întrerupă filmrea.
  • Nu poți pune folie de protecție, dar ecranul e rezistent la zgârieturi și într-o săptămână nu are nici o zgârietură vizibilă.
  • Camera ieșită în afară poate fi uneori inconfortabilă atunci când pui telefonul pe masă.

Telefonul a fost cu mine la iMapp, Orange film și la Adfel.

Samsung Galaxy S6 edge+, în varianta sa de 32 de GB costă 829 euro preț standard și 449 cu abonament de la Orange, iar la achiziționarea acestuia primești și o baterie externă Power Up cadou pe care o poți înlocui în orice magazin Orange în momentul în care s-a descărcat.

Mai jos am pus un slideshow cu fotografii realizate cu Samsung Galaxy S6 edge+.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.