Am găsit un loc fain de făcut poze în București | Museum of Senses

Cu siguranță avem locuri foarte faine prin București prin care să facem poze și Museum of Senses este doar unul dintre ele. Partea faină este că acum vorbim despre un loc care se află în incinta AFI Palace Cotroceni și nu mai suntem condiționați de vremea de afară atunci când vrem să ieșim la o ședință foto creativă.

De ce Museum of Senses?

Ideea de la care a pornit acest loc este de a crea iluzii optice pe care să le poți folosi cât mai creativ în fotografiile tale. Vortexul, oglinzile create special pentru aceste iluzii, patul cu cuie, tunelul oglinzilor de triunghi și camera uriașului ar fi doar câteva dintre locurile pe care le poți folosi pentru a-ți face fotografii cât mai creative.

Și acesta este doar începutul, pe măsură ce timpul va trece, locația va avea mult mai multe iluzii optice și născociri pentru a ne face pozele mai creative. Ceea ce am povestit mai sus a fost despre locurile pe care le-am găsit acum, dar abia aștept să mă întorc și cu siguranță voi reveni cu un nou articol despre acest loc.

Fly away with me.

Posted by Marius A. Călin on Saturday, 9 December 2017

Am luat și eu camerele la rând (ba chiar de două ori) și cred că mai multe cuvinte nu și-ar avea rostul, așa că o să vă arăt mai jos o parte dintre fotografiile pe care le-am făcut la deschidere.

Sper că v-am convins și pe voi să încercați acest loc fain de poze și sunt convins că nu vă voi dezamăgi cu recomandarea mea.

Ar mai fi de spus faptul că prețul unui bilet pentru adulți este de 35 de lei, iar pentru copii este 25 de lei, dar mai multe informații puteți afla dacă întrați pe site-ul lor sau îi căutați pe facebook.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.