Am ieșit primul la turneul de PUBG… primul din joc

Au trecut câteva zile de la turneul de PUBG despre care vă povesteam aici și am zis să îl las pe Andrei (câștigătorul concursului) să vă povestească ce am făcut pe acolo. Dar n-aveam cum să trecem la poveste inainte să vă arăt poza asta pe care o postam atunci ca să încerc să-mi intimdez adversarii.

Andrei, ai legătura.

Wow! Acum sunt sigur! Cel mai mult în viaţă îmi place să fiu musafir! Pe blogul altuia nu am mai fost, deci vă rog să fiţi indulgenţi!

Am zis să trec în vizită pe la Marius şi să vă povestesc cum a fost săptămâna trecută la turneul de PUBG de la Media Galaxy, organizat de Bloggers Lan Party şi Hyper X cu ocazia lansării noilor căşti HyperX Cloud Alpha!

andrei musat pugbFoto: Bogdan Serban

Nu o să mai povestesc cum am jucat pentru că nu aveţi nimic de învăţat şi oricum a scris Marius la mine pe blog despre asta. Dar o să scriu despre cât de bine ne-am simţit, chiar dacă n-am câştigat. Până la urmă cu ideea asta plec la orice BLP! Ideea de prietenie şi familie!

Cel mai frumos este că eu şi cu Marius am luat în serios provocarea această şi ne-am văzut cu câteva minute înainte, ne-am făcut strategia, am ales să intrăm în joc din rundă a doua că să avem timp să furăm tactici de la ceilalţi jucători. Clar eram pe calea cea bună!

Şi chiar nu îmi explic! Cred că fraţii Chineață au făcut ceva măsluiri că să poată câştiga! Cum altfel va explicaţi faptul că noi, nişte jucători profesionişti, am murit fără să fim atacaţi de nimeni? Cred că aveau ceva hack sau parole ca la GTA! Ca să nu mai vorbesc despre faptul că nu existau maşini cu care să ne mişcăm. Am alergat în jocul asta mai mult decât am alergat în viaţa mea de 19 ani.

Dar până aici! Nu ştiu dacă aţi aflat, dar pe 11 noiembrie, la Berăria H va avea loc o nouă ediţie a Bloggers Lan Party la care va puteţi înscrie și acolo va fi din nou un turneu de PUGB, iar eu şi cu Marius ne-am promis că vom câştiga de dată aceasta!

În concluzie, zâmbetele noastre arată că nu este despre câştig şi rezultat în sine, ci despre experienţă! Ne-am distrat toţi, am râs în hohote și chiar dacă nu am câştigat căştile acelea, mă simt bine că măcar am avut şansa să le testez!

Vă las şi un aftermovie că să vedeţi cât de mult ne-am distrat! 😀

Mulţumesc frumos, tuturor!

HyperX Cloud Alpha Invitational – PUBG by BLP

Ca să se încălzească pentru #BLPXVI (11 nov, Berăria H), 10 bloggeri și-au invitat cititorii să facă echipă la Playerunknown’s Battlegrounds, jocul fenomen care ține milioane de gameri la nivel mondial legați de scaune în ultimele luni.

Gazdă a fost HyperX și ale lor noi căști de gaming numite Cloud Alpha. Ele folosesc tehnologia Dual Chambers (separă bașii de înalte și medii) și pot fi găsite în exclusivitate la Altex și Media Galaxy.

La final, toată lumea a fost winner, winner, chicken dinner (pentru cunoscători) și a participat la afterparty-ul tematic. Pentru că ce rost are niște distracție dacă nu e urmată de o distracție. Sau… în fine. #cloudalpha

Posted by Bloggers Lan Party on Tuesday, 24 October 2017

Categorii Diverse

Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.