Am ieșit primul la turneul de PUBG… primul din joc

Au trecut câteva zile de la turneul de PUBG despre care vă povesteam aici și am zis să îl las pe Andrei (câștigătorul concursului) să vă povestească ce am făcut pe acolo. Dar n-aveam cum să trecem la poveste înainte să vă arăt poza asta pe care o postam atunci ca să încerc să-mi intimidez adversarii.

Andrei, ai legătura.

Wow! Acum sunt sigur! Cel mai mult în viată îmi place să fiu musafir! Pe blogul altuia nu am mai fost, deci vă rog să fiți indulgenți!

Am zis să trec în vizită pe la Marius și să vă povestesc cum a fost săptămâna trecută la turneul de PUBG de la Media Galaxy, organizat de Bloggers Lan Party şi Hyper X cu ocazia lansării noilor căşti HyperX Cloud Alpha!

andrei musat pugb

Foto: Bogdan Serban

Nu o să mai povestesc cum am jucat pentru că nu aveți nimic de învățat şi oricum a scris Marius la mine pe blog despre asta. Dar o să scriu despre cât de bine ne-am simțit, chiar dacă n-am câștigat. Până la urmă cu ideea asta plec la orice BLP! Ideea de prietenie și familie!

Cel mai frumos este că eu şi cu Marius am luat în serios provocarea această şi ne-am văzut cu câteva minute înainte, ne-am făcut strategia, am ales să intrăm în joc din rundă a doua că să avem timp să furăm tactici de la ceilalţi jucători. Clar eram pe calea cea bună!

Şi chiar nu îmi explic! Cred că fraţii Chineață au făcut ceva măsluiri că să poată câștiga! Cum altfel va explicați faptul că noi, niște jucători profesioniști, am murit fără să fim atacați de nimeni? Cred că aveau ceva hack sau parole ca la GTA! Ca să nu mai vorbesc despre faptul că nu existau mașini cu care să ne mișcăm. Am alergat în jocul asta mai mult decât am alergat în viața mea de 19 ani.

Dar până aici! Nu ştiu dacă aţi aflat, dar pe 11 noiembrie, la Berăria H va avea loc o nouă ediţie a Bloggers Lan Party la care va puteţi înscrie și acolo va fi din nou un turneu de PUGB, iar eu şi cu Marius ne-am promis că vom câştiga de dată aceasta!

În concluzie, zâmbetele noastre arată că nu este despre câştig şi rezultat în sine, ci despre experienţă! Ne-am distrat toţi, am râs în hohote și chiar dacă nu am câștigat căştile acelea, mă simt bine că măcar am avut şansa să le testez!

Mulţumesc frumos, tuturor!

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.