Hai să ne jucăm PlayerUnknown’s Battlegrounds | Concurs

Știți jocurile alea în care trebuie să scrii pe o hârtie zece lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie? Ei bine, HyperX Cloud Alpha m-a provocat să iau un cititor cu mine. Dar nu vă speriați, ceea ce e scris cu litere mici spune că evenimentul are loc în București și ajungem pe insulă printr-un joc, așa că sunt șanse mici să ne pierdem pe undeva.

Jocul se numește Playerunknown’s Battlegrounds și toți cei care lasă comentarii (ne poti zice cât de bun/ă ești la joc sau doar un simplu particip) la articol intră în tragerea la sorți în urma căreia random.org va alege o persoană care să facă echipă cu mine duminică la eveniment. Mergem, punem căștile pe cap, jucăm, facem și networking în pauză și sperăm că plecăm acasă cu premiile.

HyperX Cloud Alpha

Cu ce ocazie?

Cei de la HyperX lansează HyperX Cloud Alpha cu tehnologia Dual Chamber Drivers și vor să le testăm la evenimentul de care v-am spus mai sus. Acum să ridice mâna sus cei care au jucat shootere fără sonor când erau mici și când ajungeau în fața unui zid încercau să se uite din instict în stânga sau dreapta monitorului ca să vadă dacă vine cineva. Acum dacă facem așa o să fie doar de amuzament pentru că de data asta o să știm din ce parte vin ceilalți, doar că de restul trebuie să ne ocupăm noi.

Apropo, dacă vă plac foarte mult și nu le câștigăm la concurs, vă spun că HyperX Cloud Alpha sunt disponibile exclusiv la Altex și Media Galaxy.

Evenimentul are loc duminică, 22 octombrie între 16:00 și 22:00 la Media Galaxy Orhideea (București). Vă las mai jos un clip care explică treba cu Dual Chanber Drivers și aștept comentariile voastre până vineri la ora 15:00. Fie ca cel mai norocos sau cea mai norocoasă să câștige. 

Update: așa a fost la eveniment.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

4 comentarii la „Hai să ne jucăm PlayerUnknown’s Battlegrounds | Concurs”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.