Ieri mi-a spus o aplicație că 7 luni din viață m-am uitat la seriale

Am citit la Andreea despre Tv Time și trebuie să recunosc faptul că nu știu cum am supraviețuit până acum fără aplicația asta. Ca ființă care s-a uitat la seriale în fiecare sesiune și în fiecare noapte de dinainte de examene pot spune că am adunat 7 luni fără o zi în fața ecranului.

Pasiunea mea pentru seriale nu s-a oprit și n-a început în facultate, ba chiar pot spune că a început de dinainte să auzim noi de binging în spoturile de pe la tv și încă se menține tare pe poziții cu multe seriale din care aștept sezoane și episoade noi.

După câteva zeci de minute în care am tot adăugat serialele pe care le-am văzut în aplicație am primit și răspunsul. 6 luni, 29 de zile, 7 ore și 20 de minute este timpul pe care l-am petrecut în fața ecranului. Apoi mi-a dat și un grafic fain din care reiese că serialele de gen dramă sunt preferatele mele și că nu prea mă dau în vânt după horror sau western.

Aș tinde s-o contrazic cu western-urile, doar că n-am găsit seriale bune care să merite și aici aștept recomandările voastre pentru că mi-ar plăcea să văd niște pistolari din vestul sălbatic la mine pe ecran. 

Pe lângă ce am zis mai sus mai face și un calendar fain cu episoadele care urmează să apară și de fiecare dată când apare un episod nou din serialele pe care le urmăresc are grijă să-mi spună și mie asta ca să nu le ratez. 

Eu sunt destul de aiurit din fire și tot timpul uitam să-mi notez la ce episod am ajuns așa că de multe ori mă trezeam în fața monitorului dând play aceluiași episod căruia i-am dat și cu câteva zile în urmă așa că vă imaginați cât de liniștită o să fie viața mea de acum încolo fără grija asta. tv time la seriale

În astea 7 luni în care m-am tot uitat la seriale am văzut multe pe care nu le-aș revedea și prietenia noastră s-a terminat după primele câteva episoade sau după un sezon sau două când au dat-o în telenovele, dar am văzut și seriale faine pe care le-aș recomanda oricând prietenilor. 

Psst! aici e lista cu seriale faine.

Găsiți aplicația în Magazin Play, iTunes și pe web

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.