Plimb pokemoni | 10lei/km

Salut, numele meu este Marius Calin si vreau sa iti prezint serviciul `plimba-ti pokemonii cu Marius`. Pe scurt, plimb pokemoni ca sa nu fii tu nevoit sa faci asta.

Bineinteles, nu este vorba de pokemoni reali pentru ca ei trebuie sa fie dusi la gym ca sa se antreneze, dar aceasta este alta poveste si poate va fi introdusa in pachetul `plimba-ti pokemonii cu Marius 2.0`

Acum vorbim despre ouale de pokemoni care dupa un numar de km parcursi se transforma in pokemoni. Cunosc locurile secrete in care pokemonii se intalnesc, dar si obiceiurile acestora.

*Recurg la aceasta metoda extrema deoarece mi-am pierdut telefonul in urma festivalului Electric Castle si, desi are ecranul spart, un om foarte drag de acolo a ales sa ii scoata cartela si sa plece cu el acasa. Acum am nevoie de bani pentru unul nou.

Te astept, pokemonii tai sunt in siguranta cu mine!

Multumesc!


P.S. Nu credeam ca anuntul de mai sus va ajunge si prin ziare, dar s-a intamplat si am aparut in click.ro, iaqds.ro, pe olx.ro, dar și pe alte multe site-uri de stiri plus doua reportaje, unul la Prima TV si celalalt la Antena 1.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

3 comentarii la „Plimb pokemoni | 10lei/km”

Lasă un comentariu
  1. Un om cu care as mai colabora oricand, foarte de incredere iar serviciile sunt rapide si de calitate. Pretul este cam maricel intr-adevar dar prin negocieri am ajuns la 50% deci nu ar fi problema.
    Multa bafta in continuare Marius!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.