Playlist de sesiune

Pentru mine cei 3 ani de facultate au trecut și trebuie să recunosc, acest Playlist de sesiune descrie perfect acea perioadă când pierdeam nopțile încercând să găsesc pe undeva norocul pentru că de învățat nu prea aveam chef (ceea ce nu e tocmai ok).

Tot anul ești foarte chill, nu prea îți pasă de nimic și poți să-ți pierzi capul, șapca, hanoracul și banii ca să ai costumul de protocol pe care să-l pui pe tine atunci când rămâi doar cu sufletul… cu sufletul petrecerii de la fiecare ieșire prin cluburi în serile când trebuia să înveți.

Cu cateva zile inainte de examen incepi sa te panichezi putin, dar vezi in conversatiile de pe grupul facultatii ca nimeni nu stie pe ce planeta e si ca nici colegii tai nu au invatat prea mare lucru si pentru un moment te gandesti ca Se poate!.

Si se poate… dar pana atunci mai ai atatea de facut, pagini de citit, proiecte de terminat si simti ca incepi sa aduni Nopti albe pentru zile negre.

In noaptea de dinaintea examenului te gandesti ca oricum nu mai ai nimic de pierdut si speri doar ca profa n-o sa-ti omoare si ultima bucata de Vibe pozitiv.

Mai trec cateva ore, se face 5 dimineata si uiti de tot ce ti-ai promis cu 5 ore in urma. Nu te-ai bagat la somn, conversatiile despre examen au devenit lipsite de sens si nici macar nu mai intelegi ce spun colegii tai, dar in sfarsit adormi.

Ai stat treaz toata noaptea pentru noroc, adica oricum de cursul ala abia te-ai atins de doua ori si asta pentru ca te-ai impiedicat de el in drum spre frigider. A venit si ziua examenului, dar nu dupa ce ai ascultat si melodia asta:

Ziua examenului

Ai ratat dimineata asa ca trecem peste melodia lui CRBL cu Buna dimineata pentru ca oricum dimineata aia e orice, dar nu e buna.

Gasesti cateva sticle goale pe langa birou si te uiti pe fundul lor incercand sa citesti in urmele de alcool ramase raspunsul la intrebarea eu ce fac azi? N-ai nici o sansa pentru ca oricum nu stii sa citesti in alcool si pe deasupra mesajul e scris in somn de un spiridus caruia ii tremura mana. Dar cu toate astea incerci sa-ti scoti examenul din minte, sa nu mai risipesti atatea lacrimi si iti imaginezi ca noaptea ce a trecut nu e doar o alta worthless sleepless night.

Te pregatesti sa pleci la examen, spui I don`t care si te gandesti cum ar fi ca dupa sesiunea asta sa pleci in Mexic si sa incepi o noua viata.

Ajungi in sala de examen si astepti subiectele. Dupa ce isi spune supraveghetorul tot discursul incepi sa te gandesti foarte serios daca tu chiar vrei sa stii care sunt subiectele.

Foaia ajunge in fata ta, citesti primele randuri si poti spune ca ti-a dat cu Eroare.

Pleci acasa resemnat, oricum stii ca mai adaugi o restanta la colectie, dar te gandesti ca pana la urma esti doar un simplu om si ai voie sa faci greseli, pana la urma asta e viata de student.

Baftă la examene și ascultă Playlist de sesiune 😀

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Un comentariu la „Playlist de sesiune”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.