NOISE Festival 2018 | #NOroISE, dar fain

Am strigat prezent la NOISE Festival 2018 și am fost plăcut surprins de atmosfera de acolo și de oamenii care și-au făcut apariția.

A fost vorba despre muzică faină și chilleală.

EDM, techno și drum and bass nu sunt primele stiluri muzicale pe care le-aș include într-un playlist personal, dar mi-a plăcut să ascult pentru prima dată live Dj-i prezenți la festival și au fost multe melodii și remixuri pe care le-am recunoscut.

Brooks, The Him, Chace, Pascal Junior, Midi Culture, Gojira și Planet H, Danika, Hype Legends și Alex Parker sunt cei la care am ajuns și dacă ar fi să fac un top trei, în el s-ar afla Pascal Junior, Midi Culture și Gojira și Planeta H. Nu neaapărat în ordinea asta.

Organizatorii s-au descurcat bine în relația cu presa, artiștii și cu oamenii veniți la festival. N-au fost cozi la toalete, au aruncat ceva fân pe jos ca să nu se facă prea mult noroi și punctele de unde puteai să-ți cumperi mâncare au fost destule, iar prețurile foarte bune, un burger cu cartofi prăjiți fiind 18 lei.

Ziua de duminică a adus mult soare și în mare parte a timpului ploaia s-a ascuns și ne-a lăsat să dansăm în fața scenelor.

Aproape toți oamenii pe care i-am văzut la festival au fost foarte faini și se vedea că au venit acolo pentru un weekend chill departe de oraș. Spun aproape pentru că erau câțiva colegi de camping care țipau ca disperații pe la 5-6 dimineața când toată lumea încerca să doarmă. Dacă citiți asta și vă simțiți, vă rog eu, stați departe de campinguri data viitoare.

Așa cum v-ați dat seama din ce am scris mai sus am stat în camping cu cortul. Cândva pe la 4 dimineața mi-a trecut o idee prin cap. Acolo nu era camping, pur și simplu venise cineva cu un cort și a zis eu stau aici! Așa s-a format prima așezare festivalieră din Poiana Mică a Brașovului.

Legat de camping experiența a fost ok. Mi-aș fi dorit doar să fi fost și un duș pe acolo, dar fiind un festival de două zile nu știu dacă merită efortul de a aduce acolo cabine de duș și apă. Oricum, înainte de următoarea ediție voi scrie un articol în care să anunț line-up-ul și voi încerca să aflu și cum va arăta campingul atunci.

Mai departe vă las cu câteva poze făcute la NOISE Festival 2018 și abia aștept să ne vedem la NOISE Festival 2019.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.