Cum a fost la Summer Well 2016

In vlog ti-am aratat cam cum a fost atmosfera la Summer Well 2016, mai ales pe Andreea care m-a alergat jumatate de festival ca sa ma loveasca. Acestea fiind spuse, voi incepe articolul de pe blog cu cateva lucruri care mi-au placut foarte mult la concerte si altele care nu mi-au placut asa de mult.

Ce nu mi-a placut este ca primele trupe din prima zi n-au fost deloc wow, sonorizarea a fost cam aiurea pentru ca au dat bass-ul atat de tare incat nu mai intelegeai nimic si trebuia sa stai cat mai departe de scena ca sa auzi ceva cat de cat placut. Cam asta ar fi partea proasta de la concerte.

Apoi au urmat The Neighbourhood si HURTS care nu aveau cum sa nu sune genial, dar nu asa de bine ca Years & Years din a doua zi. Si toata treaba asta s-a vazut si prin numarul de oameni care s-au strans langa scena si in jurul ei. Mai ales ca in fiecare zi la primele 2-3 trupe era o atmosfera foarte relaxata, oamenii stateau pe jos la locuri ferite de soare si nu chiar asa de aproape de scena. Totul se schimba atunci cand nume ca HURTS sau Years & Years urcau pe scena si atmosfera se transforma intr-una de spectacol.

La sfarsitul primei zile am avut parte de apusul asta genial pe care am incercat sa-l prind si a doua si, dar am pierdut notiunea timpului si muzica m-a tinut legat de scena.

Atunci cand vorbim de brandurile prezente la Summer Well 2016, pot spune ca daca ar fi sa compar cu anul trecut nu am fost chiar asa de impresionat. Chiar daca multe dintre activarile de anul acesta au fost interesante, parca le-a lipsit interactivitatea.

Singurele activari care au ramas cam aceleasi si asta nu m-a suparat deloc au fost cele de la Orange. Am avut parte de cinema in aer liber, doua locuri in care iti puteai face tatuaje temporare si in cortul principal un Gif maker. Tot acolo am vazut si niste roboti amuzanti dansand (apar in vlog pe la 0:40).

Hyundai a dat karaoke-le de anul trecut pe un hide and seek in masini cu piese de puzzle. A fost amuzant, dar parca mai funny e sa asculti cum niste oameni care habar nu au sa cante (cum e cazul meu) incearca sa faca karaoke.

M-am dat pe un fel de placa de surf pe apa si am reusit sa ma surprind prin faptul ca stateam in mijlocul unui lac, in picioare, pe o chestie care e la fel de mare ca masa de calcat pe care o tine mama in sufragerie si n-am reusit performanta sa fac baie. Ba chiar am invatat si cum sa vaslesc pe acolo… pana la urma trebuia sa ajung cumva la mal.

Si ca sa nu uit, a mai fost o activare interesanta la un salon unde am pierdut-o pe Andreea timp de vreo 30 de minute pentru ca s-a gandit ca i-ar sta bine cu bucle. De stat ii sta, dar la un moment dat am avut impresia ca o voi revedea la Summer Well 2017.

Singurul meu regret este ca n-am apucat sa ma dau cu tiroliana, dar cu prima ocazie o sa imi exersez rolul de Tarzan urban si n-o mai ratez.

Inainte de a va arata vlogul de la festival ma simt dator sa spun lucrul asta, cred ca avem nevoie de mai multe festivaluri de genul asta in Bucuresti sau cat mai aproape. Am fost si la Electric Castle unde atmosfera a fost foarte faina, dar drumul ala de peste 12 ore cu trenul si statul la cort nu e intotdeauna placut.

Si acum vlogul de la Summer Well 2016  😀

Multumesc Orange pentru invitatie!

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.