Ce am învățat vara asta și povestea #ceamaitarevara

I-am spus #ceamaitarevara pentru că a fost prima vară pe care am petrecut-o mai mult pe la festivaluri sau călătorind decât acasă.

A fost diferită de toate de până acum și pot spune că am descoperit ce îmi place să fac așa că voi face în așa fel încăt vara viitoare să ajung din nou la toate festivalurile și să călătoresc mai mult.

Am învățat multe lucruri în lunile ce au trecut, dar hai înainte să punem puțin totul într-un context.

#ceamaitarevara marius calin

Am fost la Dakini Festival, Electric Castle, Untold, Neversea, SummerWellGreenSounds Festival, prin Maramureș, am ajuns la Colibița, apoi pe la Castelul Jidvei, plus alte concerte și evenimente de care nu îmi aduc aminte acum. Am ascultat și văzut live peste 70 de formații și artiști* și nu mi-am imaginat vreodată că lucrul ăsta e posibil într-un timp atât de scurt.

Fiecare festival, concert și eveniment la care am ajuns a avut o atmosferă diferită și am avut parte de vibe-uri pozitive și interacțiuni reale cu oamenii, chiar simt că îmi găsesc ușor locul printre publicul de festival. Și dacă m-ați înteba, n-aș reuși să vă spun care a fost cel mai bun festival pentru că fiecare a avut magia lui.

Ce am învățat vara asta?

Vara trecută nu prea am ajuns nicăieri pentru că de cele mai multe ori plănuiam asta cu oameni care anulau în ultimul moment sau nu reușeam să găsesc pe cineva (cu care să mă și înțeleg) care să vrea să meargă unde vreau și eu. De data asta n-a mai fost așa. Mi-am propus să risc și să merg singur peste tot pe unde am vrut. Spun că am riscat pentru că tot timpul am crezut că n-o să mă distrez dacă merg așa de capul meu și mnah, dependența asta de oameni.

Chiar n-a fost așa, cred că m-am distrat mult mai mult decât aș fi facut-o dacă plănuiam excursii cu cineva. Bine, dacă plănuiam exista riscul ca excursia aia să nu se mai întâmple, dar să nu ne întoarcem la povestea asta. Ideea de bază e că am învățat că te poți distra și singur la un festival/concert, eveniment, oriunde.

Am învățat că uneori trebuie să mai dai unfollow și în viața reală. Chiar nu contează cât de mult înseamnă cineva pentru tine dacă nu aduce ceva bun în viața ta. O să las asta așa, fără mai multe explicații. 

Trebuie să faci ce îți place. Tot timpul când spun asta mă gâdesc la versurile alea de la BUG Mafia cu „am ales să fac asta că altceva n-a fost și trebuie să fac bani din asta că altfel n-are rost”. Că altceva n-a fost nu se referă la o limită, e fix ideea aia de pasiune pe care n-ai cum s-o ignori, pur și simplu îți place un lucru atât de mult încât e lucrul care te reprezintă și trebuie să faci ceva din el.

Vara viitoare vreau să bifez mai multe lucruri de pe wishlist-ul meu și să vizitez mai multe locuri. Toate astea plus un răsărit în Vamă că vara asta n-am prins.

Povestea #ceamaitarevara continuă pe instagram pentru că am o grămadă de poze pe care n-am apucat să le postez și o să fac un latergram frumo iarna asta ca să-mi țină de cald.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Marius Calin ° Bucharest (@mariuscalinro) pe

*Deliric, Rita Ora, Tiesto, Delia, Years & Years, Argatu & Roman, Golan, Dua Lipa, Jeru The Damaja & Psycho Les, Macanache, Foreign Beggars, Dub Fx, Nina Kraviz si Netsky DJ, Byron, Beardyman, Golan, Sohn, Moderat, Robin and The Backstabers, Dub Pistols, Am Fost La Munte si Mi-a Placut, Coma, Jurjak, Subcarpati, Counterfeit, Alt-J, Duke Dumont, Gray Matters, Diamonds are Forever, House of Pain, Suie Paparude, deadmau5, Franz Ferdinand, S.P.Y. si MadLiquid,  C.T.C., Borgore, Axwell Ingrosso, Nimeni Altu, Ellie Goulding, Deliric & Silent Strike, Dj Vadim, Tinie Tempah, Hurts, Satra B.E.N.Z., Grasu XXL, The Motans, Argatu, Afrojack, Martin Garrix, Steve Aoki, Alexandra Usurelu, Pinholes, Pixels, The Mono Jacks, Psihotrop, Gramofone, Tourette Roulette, Moonlight Breakfast, Kate Boy, Birdy.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.