Ce s-a întâmplat cu Altered Carbon/Carbon Modificat sezonul 3

Deși intrase în lista mea de seriale preferate imediat după ce am văzut primul sezon, Carbon Modificat sezonul 3 nu își mai face apariția. Altered Carbon a fost anulat după doar două sezoane deoarece veniturile pe care le aducea serialul erau prea mici comparate cu costurile de producție.

Carbon Modificat este un serial bazat pe romanele lui Richard K. Morgan cu același nume. Acțiunea are loc într-un viitor îndepărtat unde există posibilitatea de a stoca conștiința și memoria umană într-un cip și a o transfera în alt corp.

Dacă ai văzut deja primele 2 sezoane, trebuie să știi că în aprilie 2020, Netflix a publicat Altered Carbon: Resleeved Review. Acesta este un film de animație de aproximativ 75 de minute care urmărește aventurile lui Takeshi Kovacs pe planeta Latimer. Așadar, acesta pare să fie ultima producție de care avem parte din seria Carbon Modificat.

Trailer: Altered Carbon: Resleeved Review

În ceea ce privește sezonul 3 al serialului, nu cred că mai aven șanse deoarece decizia pe care a luat-o Netflix pare să fie definitivă și nu cred că va reveni asupra ei. Eu mi-aș fi dorit măcar un film în locul celui de-al treilea sezon deoarece mi-a plăcut foarte mult cum s-a terminat sezonul 2 și chiar eram curios să văd ce se întâmplă mai departe.

Seriale asemănătoare cu Carbon Modificat

Probabil cea mai apropiată producție de Altered Carbon este filmul Self/less. În ceea ce privește serialele, mai jos am făcut o listă de 4 seriale care sunt cât de cât asemănătoare pe care merită să le vezi dacă tot nu mai apare sezonul 3 din Carbon Modificat.

 • Westworld;
 • Picard;
 • Dollhouse;
 • KillJoys.

Există cărți pe care le poți citi

Ca să trecem puțin peste veștile triste, așa cum ziceam și mai sus, încă avem cărțile după care a fost făcut serialul. Acestea sunt disponibile pe Elefant accesând acest link sau prin acest link pentru a ajunge pe BookExpress.

Tu ce părere ai despre decizia Netflix de a anula Carbon Modificat sezonul 3? Consideri că este una corectă sau această producție merita mai mult?

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

7 comentarii la „Ce s-a întâmplat cu Altered Carbon/Carbon Modificat sezonul 3”

Lasă un comentariu
  • Știu ce zici, eu încă mai sper să aud peste ani că vor relua serialul, mai ales că întreaga poveste se bazează pe oameni care își schimbă corpurile (ar fi ușor să continue și cu alți actori).

   Răspunde
 1. Mi-a placut primul sezon destul de mult, chiar daca nu prea imi place actorul principal. Cu sezonul 2 schimbarea protagonistului parea un lucru bun, dar nu am reusit sa vad mai mult de un episod. Pacat, putea fi un serial chiar bun.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.