Recomand | World of Instagram V + Concurs

World of Instagram a ajuns la ediția cu numărul cinci și îmi place foarte mult evoluția acestui eveniment, iar dacă vrei să-ți faci o idee cam cu ce idei am plecat de la editia a patra poți citi aici articolul post event.

Unde, când?

World of Instagram V va avea loc pe27 iunie 2 iulie, începând cu orele 18:00 la Grădina Dorobanți.

Cu cine?

Mihnea Ratte cu un workshop despre fotografie în cadrul căruia veți primi tips and tricks despre realizarea fotografiilor.

Mariciu va aduce informații din perspectiva omului de agenție care lucrează cu influenceri și va vorbi despre cum să-ți faci contentul relevant pentru a fi luat în seamă de agenții și potențiali colaboratori.

Andreea Balaban care va vorbi despre cum a reușit să adune în jurul ei o comunitate, dar și despre eforturile și sacrificiile pe care a trebuit să le facă.

Mai multe detalii despre program și înscrieri găsiți pe site-ul evenimentului sau în evenimentul de pe facebook. 

Participarea este gratuită, dar locurile se vor ocupa rapid așa că ar trebui să te grăbești. 

CONCURS – pentru că știu de la edițiile trecute că locurile se ocupă repede și cererea este mare m-am gândit să fac un concurs în cadrul căruia să ofer o invitație la eveniment ca să nu mai stai cu grija. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu cu motivul pentru care vrei să ajungi la eveniment.

Update: Câștigătorii sunt Tapus Andreea si Madalina. Numele voastre vor fi la intrare pe listă.

World of Instagram #5

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagram5, #worldofinstagram, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram


Înscrie-te la newsletter


7 comentarii la „Recomand | World of Instagram V + Concurs”

  1. Imi doresc sa ajung la acest eveniment cu nerabdare, de curand mi-am luat un aparat foto si imi doresc sa aflu cat mai multe despre fotografie, am auzit foarte multe comentarii pozitive despre eveniment, iar curiozitatea ma macina❤

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.