Am venit pe blog să dau raportul | Bloggers Lan Party 17

Bloggers Lan Party (BLP) e evenimentul ăla de la care nu lipsesc de câteva ediții și asta nu pentru că m-aș pricepe prea bine la vreun joc, dar știu că de fiecare dată dau de oameni faini cu care împart scena la Guitar Hero sau pe care îi las să mă bată la PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds). 

Am ajuns la Impact Hub (locația evenimentului) pe la ora 10 și primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut o cafea ca să încep să-i văd și eu pe cei din jur.

După ce imaginea a devenit mai clară m-am înscris la Guitar Hero, PUBG, Robosumo și am jucat Knowledge is Power în calitate de cobai ca să vedem cum e jocul înainte de competiția propriu zisă.

Apoi am ales ca în loc să mă antrenez pentru competițiile pe care oricum urma să le pierd să fiu observator și să încerc să fur puțin din stilul de joc de la cei care chiar se pricep la ceea ce fac. Partea bună e că am reușit, dar partea proastă e că am luat de le fiecare fix ce făcea greșit. Altfel nu-mi explic cum de reușesc de fiecare dată să pierd la fiecare joc. Cu toate astea am rămas cu Guitar Hero care-mi salvează imaginea de fiecare dată.

În pauza dintre jocuri când nu eram ocupat să iau bătaie i-am făcut câteva poze Andreei și trebuie să recunosc, pe lângă faptul că Impact Hub e un loc foarte fain pentru freelancerii care au nevoie de un loc de unde să lucreze, potențialul lui pentru fotografii nu e de neglijat și cred că mă mai întorc curând.

Cum au fost jocurile?

Cu Guitar Hero deja m-am obișnuit de la BLP-ul de la Untold unde m-am clasat pe primul loc și de data asta am ajuns în finală și m-am clasat pe locul doi doar cu o notă greșită. O să clasific asta drept una dintre cele mai mari realizări în materie de gaming de sâmbătă.

Când vine vorba de PUBG nu sunt la prima abatere și vreau să mă laud cu faptul că de data asta am reușit să trec în runda doi cu cea mai bună tactică evăr. M-am ascuns în baie până au fost eliminați primii 4 jucători și de îndată ce am vrut să ies m-am clasat pe locul 6, adică fix ce-mi trebuia pentru runda următoare. Evident că apoi am reușit tot un 6 din 10, dar de data asta aveam nevoie de locul 3.

marius calin pubg

Knowledge is Power a fost fain. E un joc de cultură generală pe care l-am jucat pe PS4 prin intermediul unei aplicații instalate pe telefon. Partea amuzantă e că m-am luat cu celelalte jocuri și la competiția propriu-zisă n-am mai apucat să mă înscriu.

La Robosumo am ajuns în semifinale, dar rolul important pe care l-am avut în competiția asta a fost să conving câteva fete de la eveniment să se înscrie. Adică vă dați seama că am ajuns până acolo doar pentru că erau și alți oameni în afară de mine care n-aveau habar care e treaba cu jocul și cum se setează roboții.

*Poza de la featured e luată de pe pagina BLP așa că aruncați un ochi acolo dacă vreți să vedeți și altele.

Cam așa a fost ediția Bloggers Lan Party cu numărul 17. See you next time!

Înainte să plec vă las cu vlogul ăsta frumos prestat de Pandutzu și înainte să-l vedeți încercați să ghiciți ce am răspuns la întrebarea Care e jocul cu cel mai bun soundtrack jucat de tine?

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.