Untold 2022 line-up și alte informații

untold 2022 lineup

În acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie despre Untold 2022, de la line-up, preturile diferitelor tipuri de abonamente și beneficiile aferente, la modalități în care poți ajunge la festival gratuit.

Pe măsură ce apar informații noi despre festival, voi face update și acestui articol pentru a ține toate lucrurile în același loc. Așadar, îți recomand să dai adaugi în bookmarks articolul ca să fii la curent cu cele mai noi știri despre festival.

De asemenea, poți da un follow paginii UNTOLD pe Facebook pentru a vedea informațiile postate direct de organizatori.

Untold 2022 line-up

Iată mai jos line-up-ul final în funcție de scene.

După ce am văzut line-up-ul complet pot spune că aștept cu nerăbdare să revăd artiști precum Don Diablo, G-Eazy, Steve Aoki, Dub Fx, Macanache, Deliric, Amelie Lens, dar și să descopăr artiști pe care până acum nu am avut ocazia să îi ascult deloc sau să îi văd în concerte live.

Main Stage

Alchemy

Daydreaming

Fortune

Galaxy

The Stage

the stage untold 2022

Prețul biletelor la Untold 2022

Pentru a vedea prețul biletelor în timp real și a le achiziționa intră pe acest link direct pe site-ul untold.com.

  • Prețul unui abonament de 4 zile General Access Basic este de 159 euro + taxe.
  • Prețul unui abonament de 4 zile General Access Risk-Free este de 169 euro + taxe.
  • Un abonament de 4 zile VIP costă 340 euro + taxe.

De asemenea, dacă accesezi link-ul de mai sus spre untold.com/tickets, vei vedea că există posibilitatea să achiziționezi biletele de anul acesta și în rate.

Prețul biletelor de o zi la Untold 2022

Biletele de o zi General Access costă 50 de euro + taxe, iar cele pentru VIP, 106 euro + taxe.

Cu toate acestea, spuneam că poți ajunge la ediția de anul acesta și gratuit. Ei bine, poți face acest lucru prin a lua 10 la bac, donarea de sânge sau făcând voluntariat.

Ziua Donatorului și BAC de 10

Ca în fiecare an, Untold susține donatorii de sânge și elevii care obțin note bune la învățătură. Astfel că, fie că donezi sânge, fie că ai luat 10 la BAC, ai un abonament gratuit pentru cele 4 zile de festival din partea Untold.

Voluntariat la Untold 2022

Până pe 9 iunie poți completa formularul pentru a face parte din echipa de voluntari de anul acesta. Formularul este disponibil aici, iar dacă vei fi selectat ai ocazia să participi la crearea magiei UNTOLD.

Așadar, ce mai aștepți? Alege una dintre variantele de mai sus și hai să ne vedem la ediția din acest an a festivalului!

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.