UNTOLD 2021 va avea loc între 9 și 12 septembrie

În curând ne vom revedea pe tărâmul magic de la festivalul UNTOLD. Ediția din 2021 va avea loc între 9 și 12 septembrie pe Cluj Arena și promite un line-up pe măsură.

După aproape doi ani de pauză, Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivaluri. Acestea pot fi organizare fără limită de participare în condițiile în care accesul se face pe baza vaccinului, unui test COVID negativ sau cu dovada anticorpilor.

Deși era programat inițial în august, festivalul a fost mutat în septembrie ca o măsură extra de garanție a faptului că se va putea ține în acest an, dar și pentru a asigura cele mai bune condiții pentru participanți.Începând de astăzi (7 iunie), te poți înregistra pe untold.com pentru a achiziționa bilete pentru ediția 2021. Abonamentele vor fi puse la vânzare pe data de 10 iunie (la ora 14:00) la prețul de 149 euro+taxe (valabil doar pentru cei înregistrați, deci dacă vrei să prinzi bilete la prețuri bune mergei chiar acum pe untold.com și apoi te poți întoarce la articol).

➤ Cu toate astea, știu că mulți dintre cei care citesc articolul acesta aveau deja bilet pentru 2020, deci cel mai probabil au transformat abonamentele în Anytime Pass despre care am scris aici. Dacă este și cazul tău, tot pe 10 iunie vei putea transforma acest pass într-un bilet pentru ediția UNTOLD 2021.

UNTOLD 2021 va avea loc între 9 și 12 septembrie

După succesul pe care l-a avut UNTOLD 2019 (vezi aici cum a fost pentru mine) abia aștept să ajung iar pe Cluj Arena și să mă bucur de un festival precum UNTOLD care deja a ajuns la un anumit standard greu de egalat.

Pe măsură ce aflăm mai multe informații voi reveni cu articolul, deja clasic pe blog, despre line-up și tot ce trebuie să știi despre ediția aceasta a festivalului.

Urmează link-ul aici.

P.S. am extras pasajul acesta din comunicatul de presă și mă bucur că festivalul va fi organizat în condiții de siguranță – Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Untold 2021 | Official Date Announcement

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Un comentariu la „UNTOLD 2021 va avea loc între 9 și 12 septembrie”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.