Untold 2020 | line-up și alte informații

Din cauza pandemiei, Untold 2020 s-a mutat online – am scris mai multe despre aici.


Acest articol conține toate informațiile pe care trebuie să le știi despre Untold 2020, de la artiștii care vin, prețul abonamentelor și biletelor de o zi, dar și alte anunțuri făcute de organizatori. De asemenea, am și o secțiune în care vorbesc despre ce fac brandurile la Untold 2020.

Festivalul are loc pe Cluj Arena în perioada 30 iulie 20 august, 2020.

Untold 2020 – artiști

Above & Beyond, Afrojack, Alesso, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Eric Prydz, Iggy Azalea, Lost Frequencies, Martin Garrix, The Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Cirez D, Richie Hawtin, Tale of Us, Borgore, Dub FX, Netsky, Rudimental, Sub Focus, Wilkinson. Plus alții care urmează să fie anunțați.

Untold 2020 – line-up pe zile

TBA

Prețul biletelor la Untold 2020

Primele abonamente pentru ediția din 2020 vor fi scoase la vânzare miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00.

Prețul special pentru abonamentele General Acces este de 109 euro plus taxe, redus din prețul final de 199 euro plus taxe.

Prețul special pentru abonamentele General Acces Flexi este de 119 euro plus taxe, redus din prețul final de 214 euro plus taxe.

Abonamentele General Access Risk Free vor fi 122 euro plus taxe, redus din prețul final de 2015 euro plus taxe.

Abonamentele VIP vor fi reduse la 309 euro plus taxe din prețul total de 399 euro plus taxe.

General Access vs Flexi vs Risk Free

Important de știut pentru participanți este că anul acesta pot achiziționa abonamentele General Access Flexi care permit check in-ul gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

În cazul abonamentelor GA normale, poți face check in gratuit în cel mult 30 de zile de la cumpărare, iar apoi check in-ul online va costa 15 euro, iar cel direct la festival 25 de euro.

În nici una dintre variantele de mai sus nu poți returna biletele.

Abonamentele Risk Free vin cu avantajul că pot fi returnate gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

Prețul biletelor de o zi la Untold 2020

TBA

Ce trebuie să știi despre Untold 2020

Pregătirile pentru Neversea 2020 şi Untold 2020 merg înainte, anunță organizatorii festivalului, în contextul măsurilor speciale de prevenție luate de autorități pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus. 

Organizatorii au asigurat că tratează cu responsabilitate evenimentele și vor pune întotdeauna siguranța fanilor pe primul loc. 

Alte anunțuri despre festival

  • Primele 15.000 de bilete au fost vândute în 30 de secunde.
  • În primele 3 runde de vânzare au fost cumpărate peste 42.000 de bilete.
  • Poți vota festivalul UNTOLD în cadrul competiției DJ MAG TOP 100 FESTIVALS pe site-ul djmag.com

UNTOLD lansează campania UNITED

În contextul din ultima perioadă în care ne luptăm cu coronavirus și încercăm să salvăm vara prin izolare la domiciliu și doar ieșiri 100% necesare, UNTOLD a lansat o platformă prin care ajută autoritățile în demersurile necesare pentru a stopa răspândirea virusului.

Trăim vremuri care ne încearcă, care ne provoacă și care ne fac să pierdem contactul cu viața noastră obișnuită de zi cu zi. Ne dăm seama însă cât de importante sunt lucrurile mici și simple pentru noi. Dar în aceste vremuri avem familia, prietenii, zâmbetele, muzica, speranța, ne avem unii pe alții și avem puterea să ne ajutăm și să ajutăm. Suntem fizic la distanță unii de ceilalți, dar inimile noastre sunt unite. Împreună putem să susținem, să acționăm, să informăm și avem puterea să facem bine, uniți. Binele nu ține cont de timp, de spațiu, el este prezent în fiecare dintre noi. Iar binele multiplicat… face minuni! – A declarat Ioana Chereji într-o postare pe facebook.

Mai multe detalii pe unitedromania.org.

Ce fac brandurile la festival

Până atunci poți citi și cum a fost Untold 2019 pentru mine.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.