Untold 2019 line-up și alte informații

Untold 2019 | line-up și alte informații

Untold 2019 se apropie și am pregătit pentru voi un articol în care voi include lineup-ul complet, dar și principalele știri despre festival pe măsură ce acestea apar. Festivalul are loc la Cluj, în perioada 1-4 august.


Untold 2019 line-up

Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live sunt primele nume anunțate. Lor li se alătură Steve Aoki, Don Diablo, Tinie Tempah, W&W, Tujamo, 3 are Legend, Stormzy, Busta Rhymes, Nicky Romero, Tove Lo, Jamie Jones b2b Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Elax, A Skillz b2b Krafty Kuts, Dub FX.

A fost anunțat un show exclusiv cu Armin Van Buuren numit Armin Untold.

Robbie Wiliams will entertain us la Untold 2019 și revine în România la 4 ani după concertul susținut la București.

A fost publicat line-up-ul întreg pentru festival, pe zile. Îl găsești în pozele de mai jos, dar și în aplicația UNTOLD disponibilă pe iOs și Android.


Prețul biletelor la Untold 2019

Update 2: Festivalul fiind sold out, organizatorii au decis să limiteze accesul în festival la două intrări/zi. Intri prima dată și apoi ai voie să mai intri o dată. De menționat este faptul că în cazul urgențelor se pot face excepții. Această măsură, chiar mai strictă există și la festivaluri precum Tomorrowland și Ultra unde accesul este limitat la o intrare/zi.

Update: abonamentele pentru General Access și VIP sunt Sold Out.

Biletele pentru acces general costă, în acest moment, 129 de euro plus taxe, iar cele VIP costă 269 euro plus taxe. Mai multe detalii găsiți pe https://untold.com/en/tickets.

Prima etapă de vânzare a abonamentelor a avut loc pe data de 14 noiembrie 2018 și au fost vândute 15.000 de abonamente în câteva minute. În cea de-a doua etapă au fost comercializate tot 15.000 de bilete și au fost epuizate în aproximativ 10 minute. 

*Vezi și beneficiile abonamentelor VIP la finalul articolului.


Prețul biletelor de o zi la Untold 2019

Pentru ziua de joi, prețul unui bilet este de 57 de euro plus taxe, iar pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, prețul este de 73 de euro plus taxe. De asemenea, sunt disponibile și bilete VIP pentru o zi, la prețul de 169 de euro plus taxe.


Informații despre opțiunile și facilitățile locurilor de cazare găsiți pe Untold.com/accommodation.


Armin Van Buuren a compus imnul oficial Untold 2019!

Astăzi, când mai sunt doar trei săptămâni până la începerea ediției aniversare din 2019 a festivalului UNTOLD, Armin van Buuren și Avian Grays le dezvăluie fanilor imnul oficial al festivalului: „Something Real” (feat Jordan Shaw).

Nu este un secret că festivalul UNTOLD are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la UNTOLD vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!.


Samsung și Kiss FM te trimit la festival cu avionul

Cele două branduri oferă 100 de locuri într-un avion care merge către Untold în interiorul căruia va exista o cabină pentru DJ și un warm up party la 10.000m înălțime. Și dacă asta nu era de ajuns, cele 100 de locuri vin și cu 100 de bilete la festival.

Toate detaliile de concurs le găsești pe https://www.kissfm.ro/partycharter.


ABSOLUT Urban Gallery

În al cincelea an consecutiv de parteneriat cu Untold, ABSOLUT îți pune la dispoziție una dintre cele mai cool scene ale verii și pregătește spațiul destinat manifestării artistice contemporane ABSOLUT Urban Gallery, în care tu poți fi artistul! Intră pe www.100absolutartists.ro pentru mai multe detalii.


Ziua Donatorului

De Ziua Donatorului caravana Blood Network ajunge în București (perioada 14-16 Iunie) în Parcul Herăstrău (Intrarea Piața Charles de Gaulle). Donează și tu sânge și salvează o viață. De asemenea, trebuie să știi că astfel vei primi și un bilet gratuit de o zi pentru festival.


BAC de 10 | Untold

Elevii care promovează examenul de bacalaureat cu nota 10 vor intra gratuit la festival, iar cei înscriși la examen primesc reduceri speciale din prețul abonamentelor. De asemenea, pe lângă participarea la festival, absolvenții cu 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de RON din partea Kaufland pe care îl pot folosi în festival.


Orange susține Untold

Orange a anunțat că va susține și în acest an festivalul Untold și va asigura o viteză cât mai bună a internetului prin peste 20 de stații mobile. Ca idee, anul trecut, la cele 4 festivaluri unde Orange a asigurat serviciile de conectivitate, consumul gratuit de date mobile a fost de peste 40 TB (terabytes), iar traficul Wi-Fi a înregistrat un consum de peste 18 TB (terabytes).


Voluntariat la Untold 2019

Pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului vor fi recrutați 1200 de voluntari. Cei care doresc să participe la festival în calitate de voluntari o pot face accesând link-ul https://untold.com/ro/volunteers-chapter5. Înscrierile au început pe data de 13 mai.


Beneficiile abonamentelor VIP 18+:

  • Acces mai rapid în festival și puncte de check-in speciale;
  • Acces pe platforma VIP din zona mainstage;
  • Meniu Premium Bar;
  • Meniu Tapas & Finger Food;
  • Optiunea de a rezerva o masă pe platforma VIP;
  • Toalete separate în incinta stadionului;
  • Puncte credit pentru reîncărcarea brățării UNTOLD;
  • Serviciu concierge 24h;
  • Acces la activările speciale ale partenerilor UNTOLD;
  • Posibile întâlniri cu artiștii UNTOLD.

Vezi și cum a fost experiența Untold 2018 și Untold 2017.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.