Samsung lansează Galaxy Tab S2

Cu ocazia tabletei Galaxy Tab S2, am ajuns la primul eveniment oficial dedicat lansării unui produs.

Când am trecut de la blogspot la domeniu.ro, acum o lună nu m-am gândit că o să am parte de oportunități așa de repede și că încă din primele săptămâni ale noului blog voi cunoaște atâția oameni noi și că participarea la evenimente va face parte din rutina mea săptămânală.

Galaxy Tab S2Samsung a lansat o nouă tabletă, pe numele ei Samsung Galaxy S2 care, pe lângă funcțiile îmbunătățite ale predecesoarelor sale se poate lăuda cu faptul că este cea mai ușoară tabletă din lume, chiar mai ușoară decât fulgii dintr-o pernă.

Așa cum am mai spus și cum voi susține întotdeauna, oamenii nu cumpără pentru că au nevoie de un gadget, o pereche de panfofi noi sau o tabletă. Ei cumpără pentru modul în care produsul îi face să se simtă, iar o tabletă mai ușoară ca fulgii te face să simți că zbori.

Tableta se adresează în special oamenilor care se afla în continuă mișcare și care vor să rămână conectați la informație indiferent de locul în care se află, fie că sunt în drum spre facultate în prima zi și au nevoie de o adresa sau de GPS, fie că își așteaptă prietenii la Unirii și află din news feed că unii și-au dat check in în altă parte și alții întârzie.

Iar dacă ei tot nu vor ajunge la timp, ce ar fi ca în loc să înjuri să citești un e-book pe noua ta tabletă? Că doar ăsta e motivul pentru care are raportul de aspect e 4:3, ca să citești mai bine.

Despre cei care au organizat lansarea ce să mai zic?  Doar cuvinte de laudă pentru că au apreciat că timpul înseamnă bani și totul a fost scurt și la obiect. Pe deasupra, vin în ajutorul bloggerilor și al jurnaliștilor pentru că timpul destinat testării noului produs e un prilej foarte bun de networking.

Tableta este disponibilă în două variante, de 8 inci și de 9,7 inci, așa că idiferent de nevoile tale, Galaxy Tab S2 poate să fie produsul pe care îl căutai.

Mi-a plăcut prima lansare de produs oficială la care am participat și sper că voi mai fi invitat la astfel de lansări, iar atunci când voi mai participa, tu vei fi primul care află din articolele de pe blogul meu.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.