Românii au Talent | povestim despre finală

A început Românii au Talent.

Regulamentar, ca în fiecare an, aflăm că nu știu ce tip și-a susținut numărul cu mari dureri și că următoarea concurentă are și ea dureri când e pe scenă pentru că ceva cu genunchiul așa că trecem la numărul trei fără să dăm prea mare importanță cazurilor sociale că parcă emisiunea se numea Românii au Talent, nu Ajutați Românii și hai să vedem cine are probleme mai mari ca să-i dăm premiul.

Înainte de a trece mai departe. Înțeleg că performanța cere sacrificii și ceea ce fac oamenii de pe scenă nu e deloc ușor, dar chiar nu consider că e cazul să facem un caz social din emisiunea asta.


Alex Ștefănescu vine cu un număr la chitară destul de interesant, dar care pe mine nu m-a impresionat deloc și deși poate chiar aș plăti bilet undeva în centru să-l văd mi se pare destul de slăbuț pentru o finală de Românii au Talent.


Natalia și Bogdan s-au întors pe scenă cu un dans mult mai senzual decât data trecută și sunt convins că lucrul ăsta le va aduce câteva voturi în plus.

Mi-a plăcut mult melodia pe care au ales-o și acum nu-mi mai pot scoate din cap Dirty Dancing – Time of My Life. Thanks, guys!

Acum au declarat că sunt împreună și trebuie să recunosc, nu-i o mișcare rea și cred că și asta le va aduce ceva voturi. Deh, nunțile sunt scumpe. Acum rămâne de văzut dacă dramele, nunțile sau talentul primesc mai multe voturi.


Cel mai original talent al sezonului 8 este cel al lui Emil Rengle care dansează pe tocuri și câștigă deja 10.000 de euro. Dacă dansul pe tocuri nu mi se pare wow, momentul din finală a fost super și trebuie să-l vedeți și voi când apare pe YouTube.

Coregrafia a fost super faină, melodiile bine alese și ăsta chiar a fost un număr care merita în finală și poate chiar va câștiga. În plus, pe toată durata numărului, a avut un discurs care a rulat pe fundal și mi-a plăcut mult ideea. Big like!

Pentru că titlul de cel mai original talent nu i-a ajuns, a plecat acasă și cu marele premiu. 


Acum începe un număr parcă decupat din Frozen, iar Amelia și Ana pun în scenă un spectacol destul de drăguț de musical care m-a impresionat pe alocuri, dar parcă tot numărul de dinainte rămâne mai bun.


Deja mor cu lala-ul de pe fundal și cu baletul nu prea am mare treabă așa că nu prea îmi pot da cu părerea cu privire la numărul Biancăi Badea. Pot spune doar că mi-a plăcut și dacă acesta era un concurs pentru copii cu siguranță avea șanse foarte mari să-l câștige.


Iar mă bate cultura muzicală și numărul ăsta cu chitara nu mi s-a părut deloc wow. Acum un an sau doi l-am văzut pe Brian May în concert în România și acolo chiar am văzut ce poate face un om cu o chitară și probabil din cauza asta nu mi s-a părut așa de wow numărul de la Românii au Talent. Partea bună e că Sergiu Hudrea are o grămadă de timp să se perfecționeze și public pentru ceea ce face există.


Duo Romance întră pe scenă cu o cină romantică la înălțime care pare să se lase cu multe emoții și cu un dans prin intermediul căruia cei doi acrobați flirtează unul cu altul până ajung în punctul culminant al serii care nu este deloc ceea ce v-ați imagina. O atmosferă demnă de o finală de Românii au Talent. Un spectacol de re/văzut imediat ce apare pe YouTube.


*Dacă v-a plăcut articolul să știți că am scris și despre iUmor.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.