Recomand | două filme, Delia, un nou proiect personal și altele

O aplicație mobile pentru Lightroom, o nouă piesă de la Delia, două filme, vești faine despre proiectul Digitaliada și un nou proiect personal pe care l-am început pe BucharestJournal, cam astea sunt recomandările pentru săptămâna asta.

Voi începe cu proiectul personal de care v-am spus, dar nu înainte de a face o mică introducere. Știți că eu am o relație mai specială cu telefoanele și adesea ajung cu ecranul spart sau pierdute. În urma ultimului incident de genul am rămas iar fără telefon și am vorbit cu oamenii de la Samsung care au fost drăguți să îmi dea un S8+ pentru câteva luni ca să continui munca depusă până acum pe Instagram. Așa că pe Instagramul BucharestJournal veți vedea postări prin care voi arăta orașul prin lentila unui S8+, iar pe StagePixels voi încerca să vă arăt că puteți face fotografii bune la un concert chiar și cu telefonul mobil.

Biletele pentru Răzbunătorii: Războiul Infinitului  vor putea fi achiziţionate începând cu data de 30 martie. Filmul va ajunge în cinematografele din România pe 26 aprilie, iar cumpărarea lor în avans îţi oferă posibilitatea de a fi printre primii care văd filmul.

Am văzut Ready Player One și filmul ăsta a reușit să mă țină cu ochii ațintiți asupra ecranului timp de 2 ore și 20 de minute. Partea faină e că nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul și am fost inspirat să beau din pepsi abia pe la jumatatea filmului așa că nu a trebuit să aleg între a merge la baie sau a rezista până la final. Big like de la mine și e un film pe care chiar vi-l recomand. Așa că luați-vă prietenii, părinții, copiii, cățeii, pisicile și mergeți să-l vedeți la cinema, de preferat în IMAX. Tot legat de film o să vă las articolul ăsta cu 100 de Easter Eggs prezente în el. P.S. încercați să lăsați cățeii și pisicile acasă.

Așa cum v-am obișnuit, din articol nu lipsește recomandarea legată de foto și săptămâna asta este vorba despre o aplicație care te lasă să controlezi Lightroom de pe telefonul mobil. Mai multe vedeți pe PetaPixel. Ar mai fi de adăuga și faptul că există opțiunea free cu setările de bază.

Fundația Orange anunță lansarea competiției pentru alegerea noilor școli în care se va desfășura proiectul Digitaliada, ediția 2018 – 2019. 10 școli de la sate se vor adăuga celor 30 existente deja în program și pot câștiga un laborator digital și materiale digitale educaționale pentru a susține predarea disciplinelor matematică și TIC. Înscrierea în competiție se poate face până la 27.04.2018.

Delia lansează piesa Du-te-mă alături de un videoclip explicit prin care face referire la sex și deja avem parte de un nou val de oameni care par să susțină cu tărie afirmația sex? ce e ăla că eu n-am auzit în viața mea de el și în familia noastră nu se face așa ceva, nici părinții noștri n-au făcut. Ei bine, pe mine piesa m-a prins și îmi place că avem artiști care sunt difuzați la radio și nu se tem să vorbească despre subiecte de genul.

P.S. am scos din colecția de vară poza pentru featured 😉 hai cu vara că nu mai pot!

 


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.