Recomand | Andrei Leonte, Instagram și aplicația de învățare a limbajului semnelor

De multe ori găsesc subiecte interesante pe care aș vrea să vi le arăt și vouă, dar nu am timp să fac un articol separat despre ele sau nu cred că se potrivesc pe blog într-un articol separat așa renunț la idee și trimit doar câtorva prieteni apropiați.

Zilele trecute am văzut la Bunescu seria asta cu #ultrascurte și mi-a venit ideea de a scrie în fiecare săptămână un articol cu recomandări. O să fie mai mult un mystery box pentru că nu știu ce o să includ în el. O să fie vorba despre știri care mi s-au părut importante, lucruri legate de fotografie sau recomandări de filme sau melodii.

Pentru articolul de săptămâna asta am ales 6. Un articol, trei știri, o melodie și un trailer. 1-3-1-1 (în limnaj fotbalistic) P.S. nu le am cu fotbalul. 

Instagram permite utilizarea hashtag-urilor active în descrieri. Până acum puteai pune hashtag-uri în descriere, dar erau aproape inutile pentru că nu puteai da click pe ele. Mie îmi place foarte mult update-ul ăsta, mai ales că am creat de curând două hashtag-uri, #stagepixels și #bucharestjournal, iar dacă îl folosești pe ultimul, ai o șansă ca fotografia ta să ajungă pe pagina de Instagram BucharestJournal.

Fundația Orange și Asociația Națională a Interpreților Autorizați în Limbaj Mimico-Gestual (ANIALMG) lansează prima aplicație de învățare a limbajului semnelor din România. Aplicația dlmgLSR conține un dicționar cu descrierea a peste 6.000 semne și expresii video, în limbaj mimico-gestual. O puteți descărca gratuit din Google Play și App Store.

Mastercard si Carrefour demareaza o noua campanie prin care incurajeaza platile electronice in randul consumatorilor din Romania. Iar dacă îți înscrii plata pe link-ul acesta poți câștiga un smart.

Cinema City a inaugurat în Iulius Mall din Cluj-Napoca cea de-a 5 sală 4DX din România şi prima din regiunea de nord-vest a ţării. Așa că dacă rămâi prin oraș după Untold sau Electric Castle știi unde să mergi la film.

A apărut trailerul pentru Deadpool 2.

Andrei Leonte a lansat ultima piesă dintr-o trilogie care a început prin 2016 și sunt convins că o să vă placă piesa asta. Mai ales finalul, mie mi-a dat mindblow. Așa că vă las cu videoclipul și ne auzim săptămâna viitoare!


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.