Recomand #6 | Rick and Morty va avea 100 de episoade și alte știri/articole

În articolul de săptămâna asta vorbim despre școlile britanice care renunță la ceasurile de tip analog, Rick and Morty, cearta dintre un fotograf și o casă de discuri, vești bune de la Lenovo (well, mai mult pentru ei) și vă las și un articol și o melodie faină.


Școlile britanice renunță la ceasurile de tip analog din cauza faptului că elevii nu știu să le citească. Nu, nu e știre din Times New Roman, viața bate filmul din nou și în loc să-i învețe pe elevi să citească niște ceasuri preferă să le schimbe. Abia aștept Big Ben-ul în varianta digitală. Puteți citit mai mult despre subiectul ăsta pe site-ul Digi24.


Un fotograf cere 50 de dolari unei case de discuri pentru o fotografie care a fost preluată de aceștia fără acordul lui și în loc de bani primește injurii și este acuzat că e în industria asta doar ca să facă bani și că portofoliul său nu e bun de nimic. De parcă tot echipamentul pe care l-a folosit ca să realizeze cadrul ăla nu costă nimic și casa de discuri a avut tupeul să-l acuze că face poze proaste. Da boss, dar destul de bune încât să furi și să le postezi la tine pe site/facebook #doarzic. Întreaga poveste aici.


Lenovo a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, brandul numărul 1 de laptopuri în topul Best and Worst Brand, realizat de Laptop Magazine. Poate că știrea asta nu prea are legătură cu articolul, dar sunt la al doilea laptop Lenovo și până acum pot spune că n-am avut nici o problemă până acum și când vine vorba de laptopuri o să rămân fidel acestui brand pentru ceva timp. În caz că vă întrebați ce laptop folosesc acum pentru editarea foto, răspunsul este un Lenovo IdeaPad Y700-15,upgrade de la un i3 așa că mă simt ca și cum am dat bicicleta pe un Ferrari.


Pentru că v-a plăcut articolul despre cât de important e să not give a fuck sometimes din seria trecută de recomandări, vin și de data asta cu un articol scris tot de aceeași autoare despre 21 de lucruri pe care nu trebuie să le mai faci ca să te simți mai bine. Unul dintre ele se referă la faptul că unele lucruri ar trebui lăsate în trecut și n-ar trebui să-ți mai bați capul cu ele.


Rick and Morty primește încă 70 de episoade. Da, n-am pus eu un zero în plus, chiar 70 urmează să apară în umătorii ani. Sursa aici.


Melodia de săptămâna asta este Matthew Koma- Kisses Back.

Imaginea de la featured e prestată de Sorin Chineață.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.