Recomand #5 | Concursuri foto, singur în Bali, ceva motivațional și altele

Recomandarea cu numărul 5 vine cu 2 articole faine, un site de concursuri foto, o surpriză din partea lui Sebastian Stan pentru spectatorii care au fost aseară la filmul Avengers, o campanie de conștientizare asupra pericolului la care ne supunem atunci când folosim telefonul la volan și o melodie de ascultat cu căștile pe cap.

marius calin la vulcanii noroiosi bali

Probabil deja știați că Sebastian Stan este în București, dar cei care au fost aseară la filmul Avengers: Infinity War au avut parte de o surpriză și actorul a apărut înainte de începerea proiecției să facă poze cu spectatorii și să împartă autografe. Legat de film, l-am văzut și eu la vizionarea de presă și trebuie să vă spun că dacă nu ați făcut-o încă e cazul să vă cumpărați bilet și să mergeți la cinema că ăsta nu-i film de văzut acasă pe laptop.


Recomandarea foto vine cu un site de concursuri unde poți înscrie fotografii cu diferite teme și poți câștiga chiar și premii în bani. Site-ul este GuruShots și mi se pare foarte fain că voturile se dau secret în interiorul aplicației, deci n-ar putea cineva să cumpere like-uri sau să le cerșească.


Un copil de 12 ani s-a gândit că merită o vacanță și a plecat în Bali de unul singur. Cu aeroportul s-a descurcat el cum s-a descurcat, iar la hotel mi se pare genial că le-a zis angajaților că își așteaptă sora și a primit o cameră în care să stea. Nu știu despre voi, dar când eram mic cel mai mare risc de a mă pierde era la două străzi distanță de casa bunicilor. Povestea întreagă aici.


Orange lansează campania #safetyfirst prin care încearcă să atragă atenția asupra pericolelor care apar dacă folosești telefonul la volan, dar vine și cu câteva sfaturi pentru șoferi și pietoni pe site-ul lor.


Prima dată am crezut că e motivational bullshit, dar tipa are un mod super fain de a scrie și toate sfaturile sunt scurte, la obiect și puse într-un context care te va face să vezi cât de important e să not give a fuck sometimes. Despre articolul acesta este vorba și chiar dacă am mai citit multe chestii de genul de data asta a fost alfel, nu știu să vă spun de ce, dar merită să-l citiți și voi.


Continuăm în notă motivațională și melodia de astăzi vrea să vă spună că Se poate.

Fotografia de la featured e făcută la Vucanii Noroioși, loc despre care voi scrie un articol, dar la fel de bine putea fi făcută în Bali, mai aveam nevoie doar de 2-3 mii de euro.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.