Răcorește-ți locuința cu eFresh, pachetul cool de vară de la ENGIE (P)

Chiar dacă temperatura a început să scadă și am trecut de perioada din iulie, vara încă nu s-a terminat și nevoia unui aparat de aer condiționat se simte, mai ales că sezonul concediilor e pe final, iar work from home prinde din ce în ce mai mult avânt și petrecem mai mult timp în propriile locuințe.

Iar dacă asta nu este de ajuns, gândește-te că la început de vară aparatele de aer condiționat se vând ca pâinea caldă și timpul de instalare nu este așa cum ți-ai dori. Așadar, dacă vrei să te pregătești și pentru vara viitoare, acum ar fi momentul cel mai potrivit.

După cum povesteam și în articolul cu durerile de spate, relația mea cu aerul condiționat nu este una chiar așa de apropiată, dar nu zic nu unei încăperi cu câteva grade mai răcoroasă decât în exterior. Până la urmă, o diferență de maximum 8-10 grade față de temperatura din exterior este recomandarea specialiștilor.

ENGIE vine cu o ofertă cool vara aceasta prin care îți poți dota locuința cu un aparat de aer condiționat, dar și să-ți rămână bani de concediu. Este vorba despre pachetul eFresh de la ENGIE care se adresează clienților deja existenți de gaze naturale.

Ce conține pachetul eFresh de la ENGIE?

eFresh este un pachet prin care poți beneficia de instalarea unui aparat condiționat cu plata în rate și de energie verde din surse locale 100% regenerabile.

  • Aparat de aer condiționat de clasă energetică A++;
  • Transport și montaj;
  • Curățare și igienizare la cerere;
  • Furnizare de energie electrică verde din surse locale, 100% regenerabile.
  • Sistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet cu plată eșalonată în rate de 12 sau 24 de luni, direct pe factura de gaz.

Modelele disponibile în pachet sunt: Midea Xtreme Save, Start Light, Tesla și Samsung AR35. Fiecare model având o putere de 12.000 BTU.

Dacă accesezi pagina campaniei, vei găsi acolo și o modalitate de a-i contacta pe cei de la ENGIE printr-un formular pentru a cere mai multe detalii, dar și un tabel de comparație între cele 4 aparate de aer condiționat pentru a te ajuta să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

aer conditionat engie

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.