Putea să fie un clickbait în care să spun că mă las de blog dar n-a fost

De blog nu mă las, dar se schimbă câte ceva pe aici.

Perioada de teste s-a terminat și acum sunt hotărât asupra tipului de conținut pe care vreau să-l am pe blog.

Voi scrie despre fotografie, festivaluri, filme, seriale și articole de opinie.

Cum o să fac asta?

Pe partea de fotografie voi face articole de tip review în care voi povesti din experiența personală cu anumite camere foto și telefoane, iar pe lângă asta voi avea și articole de tip tips and tricks, dar și portofoliul meu care este în curs de construcție.

Articolele despre festivaluri vor fi împărțite în două categorii. Una în care voi scrie despre experiența de la festivaluri, iar cealaltă va conține noutăți (line-up-uri, o listă cu festivaluri pe care n-ar trebui să le ratați vara asta și alte articole de genul).

Voi avea un articol cu recomandări de seriale în care voi adăuga în fiecare lună câteva seriale noi. Până acum lista conține 4 seriale și o voi publica pe 10 decembrie.

Când vine vorba de filme voi posta în fiecare lună câte un articol dedicat celui mai bun film pe care l-am văzut și îl voi publica în fiecare lună pe data de 28.

Articolele personale și de opinie nu au o temă anume pentru că vor apărea de fiecare dată când simt nevoia să scriu despre ceva care mi se pare destul de important încât să nu vreau să se piardă în timeline pe Facebook.

Vor exista în continuare și articole despre evenimente, dar voi fi mult mai selectiv cu ce voi posta aici pentru că articolele de tip news vor fi publicate pe BucharestJournal, proiectul personal despre care vă vorbeam pe la începutul anului. De asemenea, voi muta acolo și categoria de tech news și pregătesc alte câteva schimbări care se referă la o acoperire mai bună a evenimentelor din București, dar asta e altă poveste și vreau ca în acest articol să mă rezum doar la blog.

Per total aș putea spune că vreau să merg mai mult în direcția de influencing și să investesc mai mult timp în a scrie articole de tip recomandare și în contul meu de Instagram unde deja am început să postez mai des și interacțiunea a crescut foarte mult în ultimul timp.

Acestea fiind spuse, dacă aveți vreo idee de colaborare și vreți să facem ceva frumos împreună aștept un mail pe [email protected] sau pe [email protected] dacă e vorba despre evenimente sau concerte din București.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.