Neversea 2020 | line-up și alte informații

Acest articol conține toate informațiile pe care trebuie să le știi despre ediția Neversea 2020. Vorbim despre artiștii care vin, prețul abonamentelor și biletelor de o zi, dar și alte anunțuri făcute de organizatori.

De asemenea, am și o secțiune în care vorbesc despre ce fac brandurile la Neversea 2020 ca să știi la ce activări să te aștepți, dar și ce concursuri se mai fac înainte de festival.

Festivalul are loc pe plaja din Constanța în perioada 2-5 iulie.

Neversea 2020 – artiști

The Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Parov Stelar, Passenger, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, ZHU, Jamie Jones, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Raresh, Borgore, Dub FX, Netsky și mulți alții care urmează să fie anunțați.

Neversea 2020 – line-up pe zile

TBA

Prețul biletelor la Neversea 2020

  • General Access Basic – early 124 euro + taxe | preț final 164 euro + taxe.
  • General Access Flexi – early 136 euro + taxe | preț final 179 euro + taxe.
  • General Access Risk Free – early 139 euro + taxe | preț final 179 euro + taxe.
  • VIP – early 210 euro + taxe | preț final 260 euro + taxe.

General Access vs Flexi vs Risk Free

Important de știut pentru participanți este că anul acesta pot achiziționa abonamentele General Access Flexi care permit check in-ul gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

În cazul abonamentelor GA normale, poți face check in gratuit în cel mult 30 de zile de la cumpărare, iar apoi check in-ul online va costa 15 euro, iar cel direct la festival 25 de euro.

În nici una dintre variantele de mai sus nu poți returna biletele.

Abonamentele Risk Free vin cu avantajul că pot fi returnate gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

Prețul biletelor de o zi la Neversea 2020

Prețul biletelor General Access de o zi este de 59 de euro plus taxe cu reducere din prețul final de 89 de euro plus taxe.

Prețul biletelor VIP de o zi este de 89 de euro plus taxe, redus din prețul final de 129 de euro plus taxe.

Ce trebuie să știi despre Neversea 2020

Pregătirile pentru Neversea 2020 şi Untold 2020 merg înainte, anunță organizatorii festivalului, în contextul măsurilor speciale de prevenție luate de autorități pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus. 

Organizatorii au asigurat că tratează cu responsabilitate evenimentele și vor pune întotdeauna siguranța fanilor pe primul loc. 

Alte anunțuri despre festival

  • Organizatorii festivalului Neversea au făcut o donație de peste 20.000 de euro în aparatură medicală pentru Spitalul Clinic Județean de Urgenta „SF. Apostol Andrei” din Constanța. Îmi place foarte mult să văd că organizatorii se implică în ajutarea comunității, dar și a medicilor care fac de 3 ani mai sigur acest festival pentru noi.

Ce fac brandurile la festival

Până atunci poți citi și cum a fost Neversea 2019 pentru mine.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.