Neversea 2019 | line-up și alte informații

neversea festival

Neversea 2019, line-up care se anunță mai mult decât interesant, ocazie cu care am pregătit pentru voi un articol în care voi include principalele știri despre festival, dar și lineup-ul complet pe măsură ce artiștii vor fi anunțați de către organizatori. Festivalul are loc la Constanța, în perioada 4-9 iulie.


Neversea 2019 line-up

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume anunțate. Lor li se alătură DJ Snake, DJ-ii Alesso, Kshmr, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vicii, Basjackers, Dubfire și Dub FX.

În opinia mea acest line-up arată foarte fain și în topul preferințelor personale se află Dub FX, Jessie J, Steve Aoki și G-Eazy. Fix în ordinea asta.

Tocmai a fost făcut public line-up-ul complet pentru festival și sunt sigur că în lista de mai jos veți găsi multe motive pentru a participa.

neversea 2019 line-up


Accesul în incinta festivalului

Accesul pe plaja Neversea se va face prin Portul Tomis prin schimbarea biletului cu brățara de festival.

De reținut este faptul că persoanele sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet, și de documentul de acord din partea părinților, iar accesul minorilor sub 14 ani este permis doar dacă sunt însoțiți de părinți și au bilete valide.

Este interzis accesul cu: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile și explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.


Traseul autobuzelor

Autobuzele vor circula pe traseul: Mamaia (Hotel Caraiman), bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Port Tomis şi retur, strada Remus Opreanu, Port Tomis, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Traian, strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, Staţiunea Mamaia începând cu data de 04 iulie, ora 08:00 până în 08 iulie, ora 09:00. Intervalul de succesiune va fi de 10 minute între orele 08:00-24:00, iar între 24:00-08:00, de 16 minute.


Prețul biletelor la Neversea 2019

Biletele pentru acces general costă, în acest moment 549 RON plus taxe, iar cele VIP costă 900 RON plus taxe. Mai multe detalii găsiți pe https://www.neversea.com/en/tickets.

*Vezi și beneficiile abonamentelor VIP la finalul articolului.


Prețul biletelor de o zi

Astăzi, 11.04.2019 au fost anunțate biletele de o zi. Acestea costă 250 RON pentru prima, respectiv a doua zi, iar pentru cea de-a treia zi, respectiv a patra 275 RON plus taxe.

Cu acestă ocazie au fost anunțate o seria de petreceri de 1 mai în cluburile din Mamaia care promit să-ți facă încălzirea pentru Neversea 2019. Petrecerile încep pe 26 aprilie și se termină în noaptea de 1 mai. Cluburile participante sunt: Fratelli și LOFT Mamaia.


Reduceri de 10% pentru clienții Orange

Clienții Orange beneficiază de o reducere de 10% la achiziționarea biletelor de Acces General. Aceasta este valabilă în limita a patru abonamente per număr de telefon și poate fi revedincată până pe 30 iunie inclusiv.  Pentru detalii accesați – https://www.orange.ro/festivals/neversea/.


BAC de 10 | Neversea

Elevii care promovează examenul de bacalaureat cu nota 10 vor intra gratuit la festival, iar cei înscriși la examen primesc reduceri speciale din prețul abonamentelor. De asemenea, pe lângă participarea la festival, absolvenții cu 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de RON din partea Kaufland pe care îl pot folosi în festival.


Orange susține Neversea

Orange a anunțat că va susține și în acest an festivalul Neversea și va asigura o viteză cât mai bună a internetului prin peste 20 de stații mobile. Ca idee, anul trecut, la cele 4 festivaluri unde Orange a asigurat serviciile de conectivitate, consumul gratuit de date mobile a fost de peste 40 TB (terabytes), iar traficul Wi-Fi a înregistrat un consum de peste 18 TB (terabytes).


Neversea caută voluntari

Peste 1000 de persoane au șansa de a fi voluntari la ediția din 2019 a festivalului Neversea. Departamentele unde vor fi repartizați voluntarii acceptați sunt: info point, artist crew, steward, logistică, acces și user experience. Înscrierile se fac pe site-ul neversea.com începând pe data de 15 aprilie.


Beneficiile abonamentelor VIP 18+:

  • Acces mai rapid în festival și puncte de check-in speciale;
  • Acces pe platforma VIP din zona mainstage;
  • Meniu Premium Bar;
  • Meniu Tapas & Finger Food;
  • Optiunea de a rezerva o masă pe platforma VIP;
  • Toalete separate în incinta festivalului;
  • Puncte credit pentru reîncărcarea brățării NEVERSEA;
  • Serviciu concierge 24h;
  • Acces la activările speciale ale partenerilor NEVERSEA;
  • Posibile întâlniri cu artiștii NEVERSEA.

Ballantine’s lansează True Music Futures

Acesta este un program de mentorat prin care susține și promovează noii artiști din muzica electronică. Înscrierile se fac pe această platformă până pe 22 aprilie și norocoșii vor câștiga 3 sesiuni de mentorat alături de GOLAN, Robert Graur și Sebastian Ferent. De asemenea, aceștia vor avea șansa de a urca pe scena festivalului Neversea 2019. #catdetareeasta

True Music Futures Neversea 2019


Ziua Donatorului

De Ziua Donatorului caravana Blood Network ajunge în București (perioada 14-16 Iunie) în Parcul Herăstrău (Intrarea Piața Charles de Gaulle). Donează și tu sânge și salvează o viață. De asemenea, trebuie să știi că astfel vei primi și un bilet gratuit de o zi pentru festival.


Am revenit și cu un articol post festival

Experiența de pe #islandofdreams a fost foarte faină și abia aștept să văd ce ne mai pregătesc organizatorii în anii următori. Până atunci vă las articolul cu povestea Neversea 2019


P.S. Vezi și cum a fost experiența Neversea 2018.

Avatar pentru Marius Calin

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.