Neversea 2019 | line-up și alte informații

neversea festival

Neversea 2019 se apropie și am pregătit pentru voi un articol în care voi include principalele știri despre festival, dar și lineup-ul complet pe măsură ce artiștii vor fi anunțați de către organizatori. Festivalul are loc la Constanța, în perioada 4-9 iulie.


Line-up Neversea 2019

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume anunțate. Lor li se alătură DJ Snake, DJ-ii Alesso, Kshmr, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vicii, Basjackers, Dubfire și Dub FX.

În opinia mea acest line-up arată foarte fain și în topul preferințelor personale se află Dub FX, Jessie J, Steve Aoki și G-Eazy. Fix în ordinea asta.

Tocmai a fost făcut public line-up-ul complet pentru festival și sunt sigur că în lista de mai jos veți găsi multe motive pentru a merge la festival. 

neversea 2019 line-up


Prețul biletelor la Neversea 2019

Biletele pentru acces general costă, în acest moment 549 RON plus taxe, iar cele VIP costă 900 RON plus taxe. Mai multe detalii găsiți pe https://www.neversea.com/en/tickets.

*Vezi și beneficiile abonamentelor VIP la finalul articolului.


Prețul biletelor de o zi

Astăzi, 11.04.2019 au fost anunțate biletele de o zi. Acestea costă 250 RON pentru prima, respectiv a doua zi, iar pentru cea de-a treia zi, respectiv a patra 275 RON plus taxe.

Cu acestă ocazie au fost anunțate o seria de petreceri de 1 mai în cluburile din Mamaia care promit să-ți facă încălzirea pentru Neversea 2019. Petrecerile încep pe 26 aprilie și se termină în noaptea de 1 mai. Cluburile participante sunt: Fratelli și LOFT Mamaia.


BAC de 10 | Neversea

Elevii care promovează examenul de bacalaureat cu nota 10 vor intra gratuit la festival, iar cei înscriși la examen primesc reduceri speciale din prețul abonamentelor. De asemenea, pe lângă participarea la festival, absolvenții cu 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de RON din partea Kaufland pe care îl pot folosi în festival.


Orange susține Neversea

Orange a anunțat că va susține și în acest an festivalul Neversea și va asigura o viteză cât mai bună a internetului prin peste 20 de stații mobile. Ca idee, anul trecut, la cele 4 festivaluri unde Orange a asigurat serviciile de conectivitate, consumul gratuit de date mobile a fost de peste 40 TB (terabytes), iar traficul Wi-Fi a înregistrat un consum de peste 18 TB (terabytes).


Neversea caută voluntari

Peste 1000 de persoane au șansa de a fi voluntari la ediția din 2019 a festivalului Neversea. Departamentele unde vor fi repartizați voluntarii acceptați sunt: info point, artist crew, steward, logistică, acces și user experience. Înscrierile se fac pe site-ul neversea.com începând pe data de 15 aprilie.


Beneficiile abonamentelor VIP 18+:

  • Acces mai rapid în festival și puncte de check-in speciale;
  • Acces pe platforma VIP din zona mainstage;
  • Meniu Premium Bar;
  • Meniu Tapas & Finger Food;
  • Optiunea de a rezerva o masă pe platforma VIP;
  • Toalete separate în incinta festivalului;
  • Puncte credit pentru reîncărcarea brățării NEVERSEA;
  • Serviciu concierge 24h;
  • Acces la activările speciale ale partenerilor NEVERSEA;
  • Posibile întâlniri cu artiștii NEVERSEA.

Ballantine’s lansează True Music Futures

Acesta este un program de mentorat prin care susține și promovează noii artiști din muzica electronică. Înscrierile se fac pe această platformă până pe 22 aprilie și norocoșii vor câștiga 3 sesiuni de mentorat alături de GOLAN, Robert Graur și Sebastian Ferent. De asemenea, aceștia vor avea șansa de a urca pe scena festivalului Neversea 2019. #catdetareeasta

True Music Futures Neversea 2019


P.S. Vezi și cum a fost experiența Neversea 2018.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.