Neversea 2019 | line-up și alte informații

Neversea 2019 se apropie și am pregătit pentru voi un articol în care voi include principalele știri despre festival, dar și lineup-ul complet pe măsură ce artiștii vor fi anunțați de către organizatori. Festivalul are loc la Constanța, în perioada 4-9 iulie.


Line-up Neversea 2019

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume anunțate. Lor li se alătură DJ Snake, DJ-ii Alesso, Kshmr, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vicii, Basjackers, Dubfire și Dub FX.

În opinia mea acest line-up arată foarte fain și în topul preferințelor personale se află Dub FX, Jessie J, Steve Aoki și G-Eazy. Fix în ordinea asta.


Neversea caută voluntari

Peste 1000 de persoane au șansa de a fi voluntari la ediția din 2019 a festivalului Neversea. Departamentele unde vor fi repartizați voluntarii acceptați sunt: info point, artist crew, steward, logistică, acces și user experience. Înscrierile se fac pe site-ul neversea.com începând pe data de 15 aprilie.


Prețul biletelor de o zi

Astăzi, 11.04.2019 au fost anunțate biletele de o zi. Acestea costă 250 RON pentru prima, respectiv a doua zi, iar pentru cea de-a treia zi, respectiv a patra 275 RON plus taxe. Pentru cele patru zile de festival, în momentul de față biletele costă 499 RON plus taxe.

Cu acestă ocazie au fost anunțate o seria de petreceri de 1 mai în cluburile din Mamaia care promit să-ți facă încălzirea pentru Neversea 2019. Petrecerile încep pe 26 aprilie și se termină în noaptea de 1 mai. Cluburile participante sunt: Fratelli și LOFT Mamaia.


Ballantine’s lansează True Music Futures

Acesta este un program de mentorat prin care susține și promovează noii artiști din muzica electronică. Înscrierile se fac pe această platformă până pe 22 aprilie și norocoșii vor câștiga 3 sesiuni de mentorat alături de GOLAN, Robert Graur și Sebastian Ferent. De asemenea, aceștia vor avea șansa de a urca pe scena festivalului Neversea 2019. #catdetareeasta

True Music Futures Neversea 2019


P.S. Vezi și cum a fost experiența Neversea 2018.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.