Finala iUmor | câteva păreri despre

Finala iUmor a avut loc duminica trecută, am aflat marele câștigător și am zis să-mi dau și eu cu părerea despre ce mi-a plăcut și ce nu că doar d-asta am blog, nu?

Irinel Pană & Diana Nică – 3 dislike-uri

Numărul lor a constat într-o scurtă scenetă de teatru care i-a pus pe protagoniști în rolurile de croitor și de soț care vrea să cumpere o rochie. Scenariul în sine n-a fost prea amuzant. A fost ca și cum am urmărit o scenă de teatru, dar care a avut momentul de umor mult prea târziu și anume la final ca punch line. Tipul nu căuta o rochie, doar voia să se adăpostească de ploaie. Scenariul cu fuga de ploaie mi-l imaginam mai amuzant într-un sex shop, eventual o întâlnite între soț și soție acolo sau soț și cea mai bună prietenă a soției.

Cătă Dum – 2 like-uri și 1 dislike

Și-a imaginat un scenariu despre cum ar fi sexul pentru prima dată cu o tipă, textul a fost cam slab, nu m-am regăsit și cred că putea să găsească glume mult mai bune. S-a scuzat că materialul a fost vechi și a plecat acasă.

Sper că se va întoarce la următoarea ediție iUmor pentru că potențialul e acolo și cred că va face treabă bună data viitoare, dar de data asta chiar a fost slăbuț rău.

Mirela Buhuș – 3 dislike-uri

A început cu un dans la bară și a stricat tot momentul cu un rant adus celor care îi trimit mesaje negative. Numărul (nu cel de la bară) mi s-a părut ca un fel de ceartă d-aia de școala generală și m-a plictisit groaznic. A răspuns foarte rapid la un număr mare de comentarii și fără pic de umor.

Ce-i drept au fost câteva încercări de glume pe acolo, dar slab rău de tot. Trei dislike-uri meritate.

Bogdan Zloteanu – 2 dislike-uri și 1 like

Nepregătit, grăbit și cu glume slabe, mai multe n-ar mai fi de spus aici.

Apoi s-a lăsat cu o discuție despre sacrificiile pe care trebuie să le facă o persoană ca să facă perfomanță într-un domeniu și tipul n-a fost de acord cu asta și cam ăsta e motivul pentru care consider că n-o să reușească în domeniul ăsta sau vreodată să se dedice unui proiect personal. Păcat de carisma pe care o are pe scenă.

Isabela Iacupovici – 3 like-uri

S-a întors cu aceeași energie pe scenă și de data asta a intepretat rolul unei femei bete. Mie mi-a plăcut și chiar își merită cele 3 like-uri. Am văzut multe tipe bete spre dimineață prin Centrul Vechi și intepretarea a fost perfectă, ca și cum a stat câteva seri bune studiind comportamentul de acolo, a luat notițe și le-a aplicat acum în finala iUmor.

Dan Țuțu – 3 like-uri

În finala asta chiar n-au prins glumele despre sex. Bendeac i-a dat iar încă o șansă care l-a salvat. Acum nu știu dacă omul ăsta o să ajungă departe sau nu în comedie, dar are un talent la povestit încât nu cred că m-aș plictisi la spectacolele lui prea ușor. Țuțule, hai la o bere!

Francesca și Sebi – 1 like și 2 dislike-uri

Un număr slab care nu m-a impresionat deloc. Au încercat să ne arate ce ar trebui să facă niște concurente ca să câștige iUmor, dar au omis umorul din toată treaba asta și accentul a fost pus pe Bendeac și săruturile lui cu alte concurente.

Renata Cilan – 1 like și 2 dislike-uri

Va rămâne în istorie drept tipa care a ajuns la iUmor pentru că iubitul a părăsit-o după un număr de stand up comedy și pentru faptul că ea nu face sex și că are o problemă cu faptul că n-are un corp de model și ține să amintească asta la fiecare 15 secunde pe scenă, păcat că nu într-un mod amuzant.

Andrei Gârjob – două like-uri și un dislike

Un număr de magie cu cărți decent, dar departe de un număr de finală.

Dan Cârstea – două like-uri și un dislike

Merita să ajungă la votul publicului, dar un dislike l-a despărtit de asta.

Pe Cheloo pare că l-au deranjat cam mult glumele despre Paraziții și a dat cu dislike. Eu consider că Dan Cârstea a făcut un număr bun, perfect în continuarea celui din preselecții și chiar merita să intre la vot. Plus că a-i cere omului ăsta un număr diferit e ca și cum ai vedea că mașina ta funcționează cu benzină și te gândești într-o seară să încerci motorină, eventual și când ești la câteva sute de km de casă.

Acum pe bune, omul ăsta chiar și-a construit numerele foarte bine și cred că ar avea un succes foarte mare pe YouTube sau Facebook cu o serie de video săptămânale cu același tip de content.

Andrei Cojocaru – 3 like-uri și câștigătorul iUmor 2018

A venit cu o melodie nouă în care a introdus elemente de roast și i-a luat la rost pe cei care au comentat de numărul lui din preselecții. Un număr de rap regulamentar, un câștigător fără caz social în spate cum se poartă pe la alte emisiuni de genul. Big like!

Categorii Diverse

Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.