Fotograf, blogger și absolvent de SNSPA (Comunicare și Relații Publice). Pe planetă din 30 noiembrie 1993, online de prin anii 2000 și pe blog din august 2016. Îmi plac filmele si serialele bune și nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un festival sau la un concert bun.

Am trei conturi de Instagram (mariuscalinro, stagepixelsbucharestjournal).

Ce o să găsești pe Marius Călin .ro?

Scriu articole în care îmi exprim părerea despre anumite subiecte, dar și despre locurile pe unde am fost și festivaluri. De asemenea, am articole în care recomand filmele și serialele care mi-au plăcut.

Proiecte personale:

Poți să mă ajuți să continui ceea ce fac prin câteva lucruri simple care pe tine nu te costă nimic:
Semnalează-mi greșelile pe care le găsești în articole pentru a le putea corecta.
Sharing is caring, așa se spune. Dacă îți place un articol și nu vrei să-l ții doar pentru tine, îi poți da un share pe Facebook, Twitter sau Google+ sau îi poți trimite link-ul unui prieten.
– Probabil o să gasesti pe blog câteva link-uri de afiliere cum ar fi acesta de la F64, ideea e că dacă tu cumperi un produs prin intermediu acestor link-uri, prețul rămâne același, dar eu primesc undeva între 3% (în cazul de față) și 10% din valoarea produsului.

Contact:

Dacă reprezinți o agenție de publicitate sau ai o propunere de colaborare, [email protected] este adresa de mail unde îmi poți scrie și promit să revin cu un răspuns cât de repede pot.

marius calin la vulcanii noroiosi bali

9 comentarii la „Despre mine”

  1. Imi place foarte mult ideea cu site-ul! Deja l-am trecut pe lista celor pe care le citesc.

  2. Cred că ne-am văzut/cunoscut la galele SB. Îmi place partea cu semnalarea greşelilor! 🙂 Dar nu numai.

  3. Imi place cum ai facut rubrica aceasta „despre mine”, faptul ca ai amintit de personalitatile tale multiple :)) si ca accepti sa ti se semnaleze greselile. Nu toti isi accepta erorile …

  4. Îmi place foarte mult faptul că ne inviți să îți semnalăm greșelile. În general bloggeri se simt deranjați dacă le spui că au greșit în x loc. Foarte bună prezentarea, scurtă și la obiect. Felicitări și bun venit în blogosferă! Cât mai multe articole inspirate.

    • Multumesc! Mie mi se pare foarte ok sa ii spui cuiva cand greseste un cuvant sau mananca o litera pentru ca are sansa sa corecteze si nu mai vad greselile si persoanele care intra dupa pe articol.

  5. Confirm faptul ca ies sedinte de brainstorming foarte faine :))) Sunt cam multe personalitati ce-i drept, dar majoritatea sunt simpatice 😛

  6. Sunt de acord cu link-urile de afiliere. Nu stiu de ce, dar inca se tem oamenii, la noi, sa cumpere prin astfel de link-uri… sau poate doar nu vor sa ajute…

Comentariile sunt închise.