Despre mine

marius calinMarius Calin ma numesc. Ma lupt cu celelalte personalitati ale mele din `93. Partea buna e ca nu duc lipsa de oameni la sedintele de brainstorming.

Pasionat de fotografie, filme, seriale, ador sa scriu, sa calatoresc, si imi plac locurile unde gasesc oameni faini. Aceste lucruri sunt principalele surse de inspiratie pentru articolele de pe blogul meu. Aici vei gasi articole despre filme, travel, evenimente si povesti cu si despre oameni.

De ce nu este un blog “nisat”? Pentru ca asa cum le-am vazut nu avea loc intr-o singura categorie. E ca si cum as fi vorbit de travel limitandu-ma la iesirile in parc.

Daca iti place blogul meu, poti sa ma sustii in cateva moduri:

– Semnaleaza-mi greselile pe care le gasesti in articole pentru a le putea corecta.
– Trimite-mi un mail in care sa-mi propui subiecte sau idei pentru a le aborda in viitoarele articole.
Sharing is caring, asa se spune. Daca iti place un articol si nu vrei sa-l tii doar pentru tine, ii poti da un share pe Facebook, Twitter sau Google+ sau ii poti trimite link-ul unui prieten prin mesaj.

Intotdeauna caut sa cunosc oameni si sa incerc lucruri noi. Daca reprezinti o agentie de publicitate sau ai o propunere de colaborare, [email protected] este adresa de mail unde imi poti trimite propunerea ta.

Daca vrei sa afli mai multe despre mine te invit sa-mi citesti blogul si interviurile acordate pentru MeritAngajat.ro si Blogatu.ro.

*Pentru mai multe detalii ce tin de colaborari si advertoriale intra pe pagina mea de Contact.

Google +

Google +