De ce nu se combina Veronica?

Exista un mit in online conform caruia Veronica nu se va combina cu nici unul dintre prietenii Andreei.

Povestea incepe intr-o zi insorita de 5 ianuarie cand am ajuns la o melodie postata de Andreea si am scris asta Eu nu stiu cine e Veronica, dar ii voi da si eu cerere ca sa para ca are Andreea mai multi prieteni =))).

Bineinteles ca apoi a venit Andrei cu cateva lovituri sub centura, adica a deschis subiectul telefonului pierdut la Electric Castle. Dar pe voi nu va intereseaza asta si vreti sa aflati raspunsul la intrebarea De ce nu se combina Veronica?

Sa fie oare nebuna, psihopata sau poate criminal in serie? Din cate mi-am dat eu seama, n-are mai mult de 5 crime la activ, dar mie mi-a dat accept la cerere, deci n-as avea curaj sa dau un verdict pentru primele doua. Dar oricum, viata e scurta si n-a murit nimeni de la o piedica pe scari, salt cu parasuta taiata sau alergat pe strada cu masina.

Primul pas este sa te descurci singur. Pai bine bine, tu n-ai auzit ca baiatu` nici accept la friend request nu primeste? Andrei, eu zic sa aplici cateva tehnici de marketing. In urma unei analize SWOT aflam ca n-ai windows phone si ca cea mai buna prietena a Veronicai e Andreea. Ce telefon are Andreea? Windows phone, corect. Adica ea prefera oamenii cu Windows phone ca n-au tinder si nu sunt predispusi sa insele. Asta a fost asa, ca punct slab.

La categoria puncte tari ar putea sa se incadreze faptul ca renunti greu, dar asta e strans legat si de stalking si cateva legi, dar stai linistit, dragostea adevarata nu tine cont de bariere. Ce conteaza un set de gratii in plus sau in minus?

Oportunitati… glumesti? daca da Veronica accept tuturor o sa ajunga la 4999 common friends cu Andreea.

Apoi conteaza ce spui. Metoda incorecta „Andreea, imi pui si mie o vorba buna la Veronica?”. Metoda corecta „Andreea, hai in oras, fac cinste cu cartofi prajiti.” si ii spui acolo tot ce ai de zis, profiti de ocazie si ii iei telefonul ca sa ii scrii tu Veronicai despre tine. Adica… las-o balta ca oricum e cu Windows si nu stie nimeni sa-l foloseasca. Ideea ramane, Andreea+carfofi prajiti e ca un student care primeste examenul cu raspunsurile corecte bifate.

Trebuie sa dai seen, dar putin mai sus ca acolo are ochii. 

Apoi ne spune clar N-ai şanse! NU AI NICIO ŞANSĂ! si lanseaza provocarea #combinopeVeronica.

Bine, Andrei chiar are o sansa, doar ca nu la Veronica pe care o voia el.

veronica

P.S. aceast articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare, adica va bagati in seama cu Veronica pe riscul si ordinul de restrictie pe care tot voi il primiti.

*Link de afiliere spre un cabinet bun de avocatura*

Categorii Diverse

Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.