Darth Vader si Luke Skywalker s-au certat dupa un joc de Monopoly Star Wars, asta e clar!

Pentru ca urma sa intre in cinematografe Star Wars: Rogue One, fetele de la Ranevents s-au gandit sa ne faca o surpriza si ne-au invitat la Lente & Sotron ca sa incercam jocul de Monopoly Star Wars.

Eu fiind Kylo Ren in toata povestea asta, am pornit in aventura Monopoly Star Wars alaturi de Finn, Luke Skywalker si Darth Vader. La inceput eram toti prieteni pentru ca am incercat sa descoperim regulile jocului si pot spune ca am reusit… intr-un final. 

Monopoly Star Wars

Dupa o ora zi ne-am impartit in doua tabere si jocul a inceput. In jurul nostru mai erau 8 oameni impartiti in doua echipe care calatoreau si ei prin univers si ne-am dat seama peste vreo 10 minute ca fiecare joaca dupa regulile lui, nicidecum dupa cele scrise in instructiuni. Au urmat momente de nedumerire totala, dar undeva pe la jumatatea jocului ne-am dat seama de reguli si dupa o ora am spus pe rand Am castigat!

Cum adica pe rand? Ei bine, se pare ca asa cum am citit noi instructiunile, in functie de cum priveai tabla de joc, fiecare era castigator in felul lui. Malaezu castigase pentru ca el a impartit tabla de joc in jumatate de la GO la Parking, iar eu castigasem pentru ca am impartit-o de la Jail la Just visiting. Dupa 2- de minute de argumente pro si contra acestor decizii de a imparti tabla asa cum am facut-o, ne-am gandit ca o sa intelegem noi regulile astea candva si cel mai simplu era sa alegem castigatorul prin aruncarea zarurilor.

Acum, o saptamana mai tarziu, mi-am dat seama ca noi nici macar nu terminasem jocul, eram undeva pe la inceput.

Eu stiu ca Luke si Vader au ajuns sa fie rivali din alte motive, dar pe bune ca jocul asta e atat de amuzant incat reuseste sa faca oamenii sa se urasca pentru un moment si pe masura ce joci mai mult, prieteniile se intorc la normal.

Monopoly Star Wars este disponibil si pe elefant.ro si puteti sa-l achizitionati la pretul de 142 de lei cu reducere (pret afisat in momentul in care a fost publicat articolul).

Categorii Filme

Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.