Cele mai mari festivaluri ale verii din România în 2023

Chiar dacă industria încă își revine după pandemie, 2023 va fi un an care cu siguranță se va ridica la așteptările noastre și din punct de vedere muzical avem o sumedenie de concerte și festivaluri dintre care să alegem.

Iată care sunt cele mai mari festivaluri ale acestei veri:

SAGA Festival (23-25 iunie)

saga 2023

SAGA Festival este un eveniment de muzică electronică ce are loc în București. În 2023, festivalul promite să ofere un mix interesant de artiști renumiți și talentați de pe scena internațională, oferind publicului o experiență sonoră unică. Pe lângă aceștia vom avea parte și de concerte ale unor nume mari din România precum B.U.G. Mafia și Subcarpați.

NEVERSEA (6-9 iulie)

neversea 2023

NEVERSEA este cel mai mare festival pe plajă din România. Anul acesta aduce pe plaja din Constanța nume internaționale precum Don Diablo, J Balvin, Steve Aoki, Lost Frequencies, dar și artiști locali precum Grasu XXL, Șatra BENZ și Nicole Cherry.

Electric Castle (19-23 iulie)

electric castle 2023

Electric Castle, aflat în inima Transilvaniei pe domeniul Castelului Bánffy, este un festival de muzică electronică ce combina muzica și natura într-un mod spectaculos. Ediția din 2023 promite a fi plină de surprize cu mulți artiști consacrați din industria muzicală românească, dar și internațională.

UNTOLD (3-6 august)

untold 2023

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa și un eveniment iconic pentru Cluj-Napoca. Cu siguranță în 2023 va continua să ne surprindă cu cei mai căutați artiști internaționali ai momentului, dar și cu promovarea noii generații de artiști din România.

SummerWell (11-13 august)

summerwell 2023

SummerWell este un festival de muzică ce are loc în apropierea orașului București și în fiecare an se desfășoară într-o atmosferă relaxată, perfectă pentru sfârșitul verii.

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.